Greenfashionqueen
Image default
Aanbiedingen

Maak je outfit af met accessoires

Maak je outfit af met accessoires

Heb je aankomend weekend een verjaardag van een vriend of vriendin? Of heb je een aantal leuke festivals gepland staan? Dan wil je er natuurlijk wel goed uitzien. Ben je al druk op zoek naar een paar leuke outfits, maar mist er hier nog iets aan? Dan is het belangrijk om er wat accessoires aan toe te voegen. Hier maak je namelijk je outfit echt mee af. In deze blog vertellen wij jou meer over de accessoires die jij kunt toevoegen aan jouw outfit om er tip top uit te zien tijdens jouw volgende feestje.  

 

Sieraden

Met sieraden kun jij jouw basic outfit toch net wat specialer maken. Je hebt tegenwoordig zoveel keuze uit verschillende sieraden, zoals kettingen, armbanden, oorbellen, ringen. Maar je kunt ook neppe piercings of tatoeages  aan jouw outfit toevoegen. Draag je een basic topje, dan kun je deze bijvoorbeeld afmaken met een statement ketting, maar als je hier niet zo dol op bent kun je ook voor meerdere subtiele kettingen gaan die je samen kunt combineren. 

 

Horloge

Dit valt misschien een klein beetje onder sieraden, maar toch wordt dit nog wel eens vergeten. Een horloge kun je namelijk perfect combineren met je outfit. Vooral wanneer jij een smartwatch hebt. Je smartwatch kun je namelijk dragen met verschillende type bandjes. Wil je je horloge dragen tijdens een nieuwjaarsborrel op het werk, dan kun je bijvoorbeeld een leren bandje kiezen. Maar ga je naar een festival, dan kies je misschien eerder voor een stalen bandje, omdat je deze eenvoudig kunt schoonmaken. Bij www.watchbandjes-shop.nl heb je keuze uit diverse bandjes om te combineren met jouw outfit.

 

Een tas

Met een tas maak jij jouw outfit helemaal compleet. Daarnaast is het ook erg handig om een tas toe te voegen aan jouw outfit wanneer je bijvoorbeeld naar een festival gaat, omdat je hier al jouw spullen in kwijt kunt zoals je telefoon, een portemonnee, een zonnebril en jouw sleutels. Wanneer je een tas wilt toevoegen aan jouw outfit is het wel belangrijk om naar de kleurencombinatie te kijken. Heb je bijvoorbeeld al een kleurrijke outfit aan, dan kun je misschien beter een basic tas toevoegen. Maar wanneer je een basic outfit draagt, is het leuker om hier een gekleurde tas aan toe te voegen. 

 

http://www.watchbandjes-shop.nl/