Greenfashionqueen
Image default
Winkelen

Op deze website kan je je smartphone hoesje zelf ontwerpen

Zou je het eigenlijk wel leuk vinden om je smartphone hoesje zelf te ontwerpen? Daarvoor hoef je helemaal niet te solliciteren bij Apple of Samsung, met behulp van xpressing.nl kan je dit helemaal zelf, vanachter je bureau. Gebruik een leuke of grappige foto als omslag of ontwerp zelf iets tofs en laat je smartphone stralen met persoonlijkheid. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, geliefde, familielid of collega? Dan kan een gepersonaliseerd hoesje gelden als een hilarisch en origineel cadeau. Of je nu een hardcase of softcase hoesje wil, of je nu een smartphone van Samsung, Huawei, Apple of een ander merk hebt, bij deze expert zit je helemaal goed!

Binnen de vijf werkdagen

Maar hoe gaat dat precies in zijn werk, zelf een smartphone hoesje ontwerpen op Xpressing? Gelukkig heel simpel, je kan binnen een paar minuten al met een leuk resultaat komen. Eerst stel je in voor welk type smartphone je wil ontwerpen. Stap 2 is de foto van jouw keuze uploaden of aan de slag gaan met een eigen ontwerp in de online designstudio van deze website. Je kan hier ook nog een leuk zinnetje tekst toevoegen als extraatje. Als laatste klik je op ‘bestellen’ en klaar is kees! Binnen de vijf werkdagen krijg je je nieuwe hoesje in de brievenbus of op de deurmat.     

Ga aan de slag als hoesjesontwerper

Een smartphone hoesje zelf ontwerpen op deze website, betekent ook kiezen voor kwaliteit. Hier maakt men zich er niet snel-snel vanaf, maar controleert je hoesje twee keer op kwaliteit. Eerst door een print operator werkzaam bij dit bedrijf, en daarna nog een keer door een heus intern kwaliteitsdepartement. Pas daarna wordt je hoesje naar je toegestuurd. Wil je aan de slag gaan als hoesjesdesigner of heb je vragen voor deze expert? In beide gevallen kan je terecht op hun website!