Greenfashionqueen
Image default
Architectuur

Schaftwagen

Elk bouwbedrijf beseft het belang van degelijk gereedschap en hulpmiddelen om de werkzaamheden efficiënter en veiliger te doen verlopen. Hoewel natuurlijk vooral bouwgereedschap van belang is, mag ook een schaftwagen niet ontbreken. Een schaftwagen of schaftkeet is soort van aanhangwagen die gebruikt kan worden voor de opslag van gereedschap, het installeren van sanitaire voorzieningen of eetgelegenheden. Dergelijke wagens worden doorgaans op of nabij een bouwwerf geplaatst en fungeren over het algemeen vooral als kantine of ruimte om te pauzeren voor werkmensen. Waarom zou je nu voor een keetwagen moeten kiezen voor op je bouwwerf?

De voordelen van een keetwagen

De keetwagen biedt heel wat voordelen. Het onderstaande overzicht geeft wat meer informatie:

1. Comfortabel pauzeren

Bouwwerkzaamheden verrichten vraagt heel wat energie – dus het spreekt voor zich dat pauzeren een must is. Dankzij een keetwagen is dat zoveel gemakkelijker, juist doordat er een specifieke ruimte gereserveerd is voor rust. Ook het eten van een maaltijd en zelfs naar het toilet gaan zijn mogelijk in een dergelijke wagen.

2. Een multifunctionele ruimte

Daarbij biedt een schaftwagen het voordeel dat die voor tal van zaken gebruikt kan worden. Doorgaans kan de inrichting van de wagen aangepast worden naargelang de noden: van sanitaire voorzieningen tot kantine, rookruimte en meer – het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden van een bouwkeet.

3. Kwaliteit en veiligheid

Ten slotte zijn schaftwagens van bij een speciaalzaak van uitstekende kwaliteit. Niet alleen kan men zeker zijn van comfort, ook is de keet optimaal beveiligd. Bedrijven en aannemers die op zoek zijn naar een oplossing om hun werknemers en vakmannen een rustruimte te bieden, kunnen dus alleen maar baten bij een bouwkeet!

Bovenstaande voordelen maken duidelijk dat een schaftwagen kopen de moeite waard is voor elk bouwbedrijf dat op zoek is naar meer efficiëntie en comfort op de werkvloer!