Greenfashionqueen
Image default
Winkelen

Trotseer warme nazomerdagen met ECCO-damesschoenen

Met een beetje geluk kunnen we de komende weken nog heerlijk genieten van een mooie nazomer. Natuurlijk brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Zo kunnen we nog veel buiten zijn, is er nog veel daglicht en zijn de dagen heerlijk lang. Maar voor sommige mensen brengt warm weer ook lichamelijke ongemakken met zich mee, zoals voeten en enkels die opzwellen. Met een paar goede voorzorgsmaatregelen is daar gelukkig meestal iets aan te doen. Er is wel voorzichtigheid geboden als je voeten of enkels opgezwollen blijven. Je kunt dan het beste je huisarts consulteren, want deze klacht kan duiden op gezondheidsproblemen. Wil jij ook zonder zorgen genieten van een prachtige nazomer, zonder last te krijgen van oedeem in je benen, voeten en enkels? 

Lees dan vooral nog even verder, want in dit blog geven we je allerlei tips, inclusief de gouden tip voor het dragen van schoenen die ten goede komen aan de gezondheid van je voeten. Bij Greenfashionqueen dragen we de comfortabele en trendy ECCO sandalen voor dames en trotseren we fluitend de warme dagen! 

Hoe kun je verdikkingen in je benen, voeten en enkels voorkomen? 

• Bewegen zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de spieren in de benen, waardoor het vocht afneemt; 

• Leg in bed of op de bank een kussentje onder je voeten zodat er minder druk op je benen en aderen komt;

• Let op je zithouding en probeer niet te veel met je benen over elkaar te zitten; 

• Een voetenbad of coldpack biedt verkoeling en kan zwellingen helpen afnemen; 

• Pas op met je zoutinname op warme dagen; 

• Draag schoenen die ondersteunend werken, een goede pasvorm hebben en luchtdoorlatend zijn. Dit ontziet de voeten en enkels.

De filosofie van ECCO schoenen 

Een van de schoenmerken die een naam hoog heeft te houden op het gebied van pasvorm, kwaliteit en duurzaamheid is ECCO. Voor het hoofdkantoor van het wereldberoemde merk in de Deense stad Tønder staat een standbeeld van een reusachtige voet. Dit kunstwerk staat symbool voor het uitgangspunt van elk schoenontwerp. De filosofie van ECCO is dat iedere schoen de voet ultiem moet volgen. Op basis van de gegevens van duizenden voetbewegingen maken de ontwerpers van ECCO hun designs. Zij zijn altijd op zoek naar manieren om het comfort, de stabiliteit en de pasvorm verder te verbeteren. Ook staan hun zintuigen voortdurend op scherp om nieuwe materialen te vinden. Materiaalsoorten die de diverse modellen comfortabel én mooi maken, zoals leer dat super sterk en tegelijkertijd enorm zacht is. 

Voorkom opgezwollen voeten met ECCO-schoenen

Ben je op zoek naar schoenen om in de nazomer te dragen die je het liefst nooit meer zou uittrekken? Of je nu kiest voor een stoere outdoor schoen, een luchtig paar sandalen of een elegante pump, onder de tientallen ECCO-dameschoenen vind je altijd jouw favoriete paar schoenen dat opgezwollen enkels en voeten helpt te voorkomen. In de ECCO sale van een vooraanstaande schoenenspeciaalzaak koop je er voor een zacht prijsje nog een tweede paar bij.  

 

https://www.meijerink-schoenen.nl/damesschoenen/sandalen-dames/ecco/