Greenfashionqueen
Image default
Winkelen

Van windscherm voor je waterpijp tot maatwerk, deze winkel heeft het allemaal

Of je nu een ervaren waterpijproker bent, of je bent nieuw in deze wereld, Premium Hookahs is een winkel met een enorm assortiment aan waterpijpen. Ben je op zoek naar een rubbertje om je waterpijp te repareren? Wil je zelf een waterpijp samenstellen die aan al jouw eisen voldoet? Of wil je simpelweg een paar nieuwe smaakjes uitproberen, zoals kokos, cola of energy drink? De deskundige medewerkers van deze online winkel staan voor je klaar bij het uitzoeken van jouw waterpijp. En als je de producten toch liever zelf in het echt bekijkt, dan is er een gezellige showroom in Den Haag waar je van harte welkom bent.

Wat is er allemaal?

Deze waterpijp winkel genaamd Premium Hookahs verkoopt complete shisha’s van de beste merken ter wereld. Deze kun je bij ontvangst direct aansteken, maar vergeet dan de shishasmaakjes niet. Er zijn meer dan honderd opties, met en zonder nicotine en in stoomsteen- of crèmevorm. Tabak verkopen ze niet, maar dat is al lang niet meer van deze tijd. Verder zijn er ook verschillende losse onderdelen te koop, zoals slangen, tabakskoppen en koolbranders. Uiteraard kun je er ook voor kolen terecht. En als laatste heeft deze winkel ook een groot assortiment aan accessoires voor jouw waterpijp, zoals windschermen, rubbers, mondstukjes en schoonmaakartikelen om je uitrusting compleet te maken.

Goede voorwaarden

Heb je besloten wat je wilt kopen, dan bestel je dat gemakkelijk online of ga je naar de showroom in Den Haag om je aankoop te doen. Besluit je de online winkel te bezoeken, dan kun je tot 22.00 uur bestellen en je artikelen de volgende dag ontvangen. Verzendkosten worden niet gerekend bij bestellingen van boven de 49 euro. Woon je in België of Duitsland, dan gelden voor jou dezelfde regels. Deze winkel heeft alles wat jij nodig hebt om snel je kunnen relaxen met je eigen waterpijp.