Greenfashionqueen
Image default
Aanbiedingen

Wat betekent een bestelbus huren?

Soms is het kilometervrij huren van een bestelwagen, bestelbus of een personenbusje best ingewikkeld. Het begint al bij de prijzen. Naast het feit dat prijzen om een bestelbus te huren gigantisch verschillen, worden ze soms inclusief BTW en soms exclusief BTW aangegeven. Hier moet u dus wel rekening mee houden. Tegenwoordig is er sprake van transparantie, omdat alles op het internet te vinden is. Prijzen zijn eenvoudig te vergelijken op het internet. Sommige verhuurbedrijven voor het huren van een bestelwagen, besluiten om een lage prijs te hanteren.

Is een lage prijs ook echt een lage prijs?

Niets is wat het lijkt en dit is dan ook vaak het geval bij verhuurbedrijven. U denkt een lage prijs te hebben om een bestelbus te huren. Alleen als u de deal wil afronden, komt u erachter dat er toch echt een addertje onder het gras zit. Is de prijs namelijk voor een personenbusje huren wel kilometervrij? Mag u wel er onbeperkt kilometers mee rijden? Of zitten er extra kosten aan? Gaan de kilometers al tellen vanaf het moment van vertrek? Hoe hoog is dan die prijs van de extra kilometers? Dit zijn vaak factoren waar u rekening mee moet houden bij het huren van een bestelwagen. Bij bijna elk verhuurbedrijf is dit namelijk het geval. Er zijn uitzonderingen, zoals Blue Rent a Car. Bij dit bedrijf is een bestelwagen, bestelbus of een personenbusje huren kilometervrij. Dit betekent dat u uitsluitend het huurbedrag betaalt.

Inclusief of exclusief BTW?

Bij Blue Rent a Car staat dit ook duidelijk aangegeven op hun website. Daarnaast zijn hun prijzen scherp en zijn alle prijzen inclusief BTW. De prijzen zijn relatief laag, omdat ze via het internet werken en daardoor in kantoor- en personeelskosten besparen.

Plaats uw bestelling

Op de website kunt u gelijk het door u gekozen voertuig huren en aangeven wanneer u het voertuig wil ophalen.