Greenfashionqueen
Image default
Financieel

Wat is de ethereumblockchain voor transacties?

:

De ethereumblockchain is een gedistribueerd grootboek ontwikkeld door de Consensys Corporation. Consensys is een niet voor winstmaatschappij die open source-software ontwikkelt om peer tot peer-leningen en overmakingssystemen te vergemakkelijken. De belangrijkste focus is echter bij het maken van producten die het gemakkelijker maken om bepaalde taken op internet uit te voeren. Door dit platform te gebruiken, kunnen bedrijven op maat gemaakte blokjes bouwen met de nodige functies om aan hun behoeften te voldoen. Neem in dit artikel een kijkje in de basisprincipes van hoe de ethereumchain werkt.

 

Dit platform loopt op een netwerk van leeftijdsgenoten, die deelnemers noemen. Door als een groep samen te werken, kunnen deze mensen instemmen om wijzigingen in het protocol aan te brengen, dat indien overeengekomen, op alle andere deelnemers in het netwerk zal worden toegepast. De ethereumblockchain maakt gebruik van twee verschillende vorken, namelijk het Mistral en de antwoordende.

 

Op het oppervlak lijkt de ethereumblockchtjes gelijk aan andere gedistribueerde grootboektechnologieën zoals de Stellaris en de tegenpartij. Het heeft echter een aantal verschillende verschillen die het onderscheiden van de rest van het pakket. De Vitalik-keten heeft bijvoorbeeld binnen een paar weken een massa-goedkeuring gezien. Dit was echter alleen mogelijk vanwege het feit dat Vitalik de beslissing nam om een volledig open source ontwikkelingsplatform te creëren met een flexibele, gebruiksvriendelijke en open-source-licentie. Veel van de gebruikers en bedrijven die zich het afgelopen jaar aangetrokken voelen tot de Stellaris en tegenpartijprojecten, werden ook aangetrokken tot het ethereum en zijn open source-aanbiedingen.

 

Laten we nu een kijkje nemen naar Vitaliks beweren dat hij het idee van tokens heeft uitgevonden. Om te beginnen was er eigenlijk een presentatie van deze heer genaamd Vitalik Buterin tijdens een Stanford-conferentie terug in 2021. Sindsdien hebben veel ontwikkelaars hun eigen afleiding van wat tokens zijn.

 

Een van de belangrijkste redenen waarom veel ontwikkelaars met hun eigen tokens kwamen, is omdat ze ethanol wilden maken, een product dat kan worden gebruikt om te betalen voor de elektriciteit die door iedereen over de hele wereld zou worden gebruikt. Vitalik Buterin zag dit echter als een geweldige zakelijke mogelijkheid en besloot om zijn idee in een daadwerkelijk bedrijf te veranderen. Dit gebeurde via de verkoop van NFETh. Netether is eigenlijk een stroom van toekomstige ethanol die wordt uitgegeven op airdrop uit de ethanolplant, die zich in de Verenigde Staten bevindt. Dit werd later gevolgd door de lancering van tegenpartij, die de meest populaire en betrouwbare verwisselbare portemonnee-software is.

 

De gedecentraliseerde apps die worden gesproken over het betrekken van slimme contracttechnologieën, die worden aangetast als het volgende grote ding in internetmarketing. Vitalik Buterin zag het potentieel dat het gedistribueerde grootboek had en besloten een team van deskundigen samen te stellen die aan het Ethanol-project zouden werken, om er een open source-release ervan te maken. Dit gedistribueerde grootboek, de ethanol, heeft de mogelijkheid om alle bestaande methoden van digitale geldoverdracht die we van vandaag kennen te vervangen. Het belangrijkste doel van het ethanolteam was om een veilige, schaalbare, efficiënte en milieuvriendelijke middelen om geld te verstrekken.

 

Het Vitalik Buterin-team zag het potentieel van het gebruik van het gedistribueerde grootboek om transacties te versnellen, het netwerk van aanvallen, lagere transactiekosten te beveiligen, meer privacybescherming bieden, de behoefte aan vertrouwen van derden die betrokken zijn bij de transactie, en Ze wilden een systeem maken dat gebaseerd was op het bewijs van het werksysteem dat werd gebruikt in de traditionele banken, maar met het toegevoegde kenmerk van decentralisatie, die ze voelden, was een zeer belangrijke factor bij het maken van een succesvolle toepassing van slimme contracten. Kortom, Vitalik Buterin wilde een volledig open source maken, DDOS-bewijs gedecentraliseerde applicatie voor het publiek om te gebruiken.

 

Het Ethdity-team is nog jong en heeft al veel steun ontvangen van een paar hoge beleggers, met opmerkelijke namen zoals Draper en Greylock. Hun primaire doel is echter om de eerste producten die ze hebben ontwikkeld die het protocol hebben ontwikkeld, start en vervolgens de source openen voor iedereen die moet worden gebruikt. Het hebben van een gratis, open source softwaresysteem is essentieel als u op dit gebied wilt slagen en serieus door de Gemeenschap kunt ingenomen. Je moet vanaf het begin een duurzaam plan hebben. Als u van plan bent om cryptokitties te gebruiken voor uw bedrijf, is het essentieel voor uw klanten, en ook voor uzelf, als u een winstgevende onderneming wilt uitvoeren

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl