Greenfashionqueen
Image default
Mode en Kleding

Wat is een mooie moeder voor de bruid jurk?

Is je (schoon)dochter in het huwelijksbootje gestapt, dan komt er hoogstwaarschijnlijk een prachtige bruiloft aan! Als moeder van de bruid wil je er op deze speciale dag natuurlijk ook op je mooist uitzien. Veel moeders kiezen voor een outfit (vaak een jurk) van een ‘gewone’ kledingwinkel. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar wist jij dat een bruidsboutique naast bruidsjurken ook een ruim aanbod heeft aan ander jurken? Wellicht zit er voor jou wel een mooie moeder voor de bruid jurk tussen! Een bruidsboutique biedt zowel voor familie, getuigen en moeders van de bruid jurken aan. Jij bent dan misschien niet dege die gaat trouwen, maar ook jij mag op deze dag gezien worden!

 

De jurken zijn er in verschillende stijlen, hierdoor is er voor ieder wat wils. Wil je de outfit helemaal compleet maken, is er een ruim assortiment aan bijpassende accessoires! Is jouw mooie moeder voor de bruid jurk gecombineerd met prachtige bijpassende accessoires, ben jij helemaal klaar voor de bruiloft van je (schoon)dochter!

 

Verschillende moeder van de bruid jurken

Tijdens één van de belangrijkste dagen van je (schoon)zoon of (schoon)dochter, wil je als moeder natuurlijk goed voor de dag komen. Bij een bruidsboutique kan je terecht voor een prachtige moeder van de bruid jurk. Jurken zijn er is verschillende modellen, maten en kleuren. Waar je ook van houdt en wat de dresscode ook is, er zit altijd een geschikte jurk voor je tussen!

 

Een prachtig merk voor bruidsjurken is Linea Raffaelli. Linea Raffaelli is een eigenzinnig merk wat steeds weer weet te verrassen met opvallende details of een mooi kleuraccent. Het merk werkt alleen met Italiaanse en Spaanse verfijnde stoffen. Zo creëren ze comfort en de perfecte pasvorm.

 

Bij een bruidsboutique vind je onder andere:

 

Korte jurk

Rechte jurk

Jurk voor kort achter lang

A-lijn jurk

Mermaid jurk

 

Welk model spreek jou het meeste aan?

 

Maak je outfit af met accessoires

Zoals eerder al even kort is benoemd, is je outfit natuurlijk niet compleet zonder bijpassende accessoires. De meeste boutiques hebben een ruim assortiment aan prachtige accessoires als sieraden, haarjuwelen en bijpassende schoenen. Alles om jouw outfit compleet te maken! Accessoires, als sieraden, kunnen namelijk echt het verschil maken en zorgen voor een finishing touch.

 

 

Ben jij om?

Nu je weet dat er naast jurken voor de bruid ook prachtige jurken voor de moeder van de bruid te vinden zijn in een bruidsboutique, kan je ook hier een prachtige outfit voor de (schoon) dochters bruiloft scoren! De bruidsmoederjurken zijn zorgvuldig en met liefde uitgekozen. Vergeet niet dat ook jij als moeder van de bruid of bruidegom gezien mag worden!

 

Waar je ook naar op zoek bent, als je op zoek bent naar een jurk voor de moeder van de bruid, ga je deze zeker vinden! Wil je een collectie graag in het echt bewonderen en misschien zelfs wel passen? Geen probleem, er zijn verschillende bruidsboutiques in Nederland waar jij terecht kan voor een prachtige jurk!