Greenfashionqueen
Image default
Relatie

Zelfhulpboeken en online relatietherapie

Wellicht ben je al bekend met Marieke Proper door de boeken die zij geschreven heeft. De twee delen van ‘In de Ban Van De Tweelingziel’ zijn echte bestsellers. In deze boeken wordt een verhaal beschreven over liefde, passie en grenzen verleggen, maar ook over elkaar opnieuw leren kennen. Het beschrijft het proces waar je tijdens de online relatietherapie heen gaat met jouw partner. Het laat zien hoe mooi het kan zijn op het moment dat je elkaar opnieuw leert ontdekken. Deze boeken zijn zowel als e-book en hardcopy via de website te bestellen. Op de site is ook het zelfhulpboek ‘Hulp in zicht’ als hardcopy te bestellen. Dit boek is gericht op het dealen van een naaste met een verslaving.

Online webwinkel

Behalve online relatietherapie, kan je via de website van Marieke Proper, Relatie- & Gezinscounselor nog veel meer vinden. In de webshop zijn er een aantal downloads te verkrijgen. Behalve dat, is het ook mogelijk om een intake en telefonisch consult te boeken met de online relatietherapeute. Hier kan je dan jouw eigen situatie met de therapeute bespreken en gerichter verder werken aan jullie relatieproblemen. Ook aan ontspanning is gedacht. In de webwinkel is een meditatie verkrijgbaar. Deze geleide meditatie helpt je om je ontspanning te vinden en zal je daarmee weer dichter bij jezelf brengen.

Contact leggen

Heb je de website bekeken en worstel je met een aantal vragen die je graag beantwoord wilt hebben voordat je de keuze kan maken voor online relatietherapie? Het is mogelijk om via de website een contactformulier in te vullen waar je jouw vragen kunt stellen. De relatietherapeute zal aan de hand daarvan contact met je opnemen en jouw vragen over twijfels in je relatie en andere problemen beantwoorden. Wil je liever telefonisch contact leggen? Ook dat is mogelijk. Het heeft echter wel de voorkeur van de therapeute dat je bij het eerste contact niet direct belt, maar contact legt via WhatsApp. Daarna zal zij verder contact met jou opnemen.