Greenfashionqueen
Image default
Particuliere dienstverlening

Bekijk digitaal uw badkamer bij de badkamerspecialist van Gelderland

Een badkamer is een deel van uw huis en dit zult u niet snel vervangen. Hierom is een badkamer niet zomaar een investering. Het is dan ook begrijpelijk dat u het liefst het geplande eindresultaat wilt zien en niet een lijst met artikelen. Een ‘preview’ als het ware voordat u een badkamer aanschaft. Om deze wens te kunnen vervullen, zijn er 3D-tekenprogramma’s ontwikkelt. Hiermee kunt een digitaal 3D-beeld op schaal zien vóór aankoop. Dit is voor keukens al langere tijd een toegepast gebruik, maar tegenwoordig is dit ook mogelijk bij veel sanitairzaken, zoals Schuit Totaal Wonen, de badkamerspecialist van Gelderland.

Loop digitaal door uw nieuwe badkamer

Bij de badkamerspecialist van Gelderland wordt gewerkt met een zeer realistisch tekenprogramma. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw badkamer eruit gaat zien. Er wordt zelfs gewerkt aan de ontwikkeling van een VR-bril waar u vooraf door uw nieuwe badkamer heen kunt lopen. Zo kunt u ervaren hoe verschillende soorten badkamers effect op u hebben. Naast een concreet 3D-beeld van uw badkamer kunnen dergelijke tekenprogramma’s ook waardevolle schaal tekeningen bieden. Hiermee kunt u zien hoeveel plek verschillende elementen van de badkamer innemen en hoeveel loopruimte er dan overblijft. Een vuistregel hiervoor is dat 50 cm tot 60 cm een comfortabele instap voor een doucheruimte biedt, maar houdt als algemene loopruimte minimaal 80 cm tot 90 cm aan. Daarnaast kunnen tekenprogramma’s vaak ook al markeren waar uw waterpunten moeten komen, of de locatie van uw huidige aansluitingen aangeven. Zo kunt u zien of dat er leidingen omgelegd moeten worden voor uw beoogde badkamer. Tevens bieden de tekeningen vaak een solide handvat voor een aannemer om als rode draad te gebruiken tijdens de installatie van de badkamer.

Laat een tekening maken

Een 3D-tekening en plattegrond met aansluitingen zijn dus van grote waarde voor de installatie van uw badkamer. Naast dat u een duidelijk beeld geeft van het eindresultaat is het ook een houvast voor de installateur. Maak hierom een afspraak bij dé badkamerspecialist van Gelderland in Putten en laat een gedetailleerde 3D-tekening en plattegrond maken voor uw nieuwe badkamer.