Greenfashionqueen
Image default
Industrie

Betonnen megablokken kunnen dienstdoen als aanrijdbeveiliging

Op de werkvloer, of dit nu binnen of buiten betreft, is veiligheid van groot belang. Voor een werkgever is het dan ook zaak preventieve maatregelen te nemen om dit te waarborgen. Heeft u een (bedrijven)terrein, dan kunnen betonnen megablokken u hierbij goed van dienst zijn. U kunt ze als wegversperring, terreinmarkering maar ook als aanrijdbeveiliging gebruiken. Ze helpen het verkeer in goede banen te leiden en ongelukken te voorkomen. Ook op parkeerterreinen komen we deze grote betonblokken, ook wel legioblokken genoemd, vaak tegen.

Aanrijdbeveiliging van duurzaam karakter

Voor betonnen megablokken bent u bij Cementbouw Recycling (CR) aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een ruime ervaring in de vervaardiging ervan. Elk megablok wordt gemaakt van afgedankt beton, dat zo een tweede leven krijgt ingeblazen. De betonnen megablokken van CR staan dan ook bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. De breedte van de blokken bepaalt tot hoe hoog u deze kunt stapelen. De betonnen megablokken zijn makkelijk verplaatsbaar en bij de in Cruquius gevestigde specialist altijd uit voorraad leverbaar.

Hoe vervaardigt men betonnen megablokken?

De legioblokken zijn geheel vervaardigd uit gerecycled materiaal. Afgedankt beton, bijvoorbeeld van muren of funderingen, dient hiervoor als basis. Dit wordt door de recyclespecialist zorgvuldig afgebroken, gereinigd en vervolgens tot secundair beton verwerkt. De kwaliteit laat niets te wensen over; het gerecyclede beton is niet zo stevig en brandveilig als nieuw beton. Bovendien heeft het een net zo lange levensduur.

Een bedrijf met een toekomstvisie

Cementbouw Recycling in Cruquius bedient met zijn betonnen megablokken niet alleen bedrijven die aanrijdbeveiliging zoeken, maar ook personen die op zoek zijn naar oplossingen voor opslag en scheiding. De eenvoud van het werken met de blokken en de relatief lage prijs zorgen ervoor dat het gebruik ervan steeds meer toeneemt. Zo stimuleert de producent ook de groei van de circulaire economie. De doelstelling is dan ook in de toekomst al het restmateriaal uit de samenleving te kunnen hergebruiken.