Greenfashionqueen
Image default
Industrie

Met spankettingen zet u uw zware lasten goed vast tijdens vervoer

Vervoert u regelmatig zware ladingen in bijvoorbeeld een vrachtwagen? Dan zijn spankettingen onmisbaar. Hiermee zet u uw lasten namelijk vast, zodat de lading intact blijft en de veiligheid van u en/of uw collega’s wordt gewaarborgd. De spankettingen die u bij BMI Hijsgereedschap zijn van de allerbeste kwaliteit en deze koopt u tegen een scherpe prijs. Al het gereedschap dat u hier koopt, voldoet aan de Europese CE. Alles is gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid: wel zo belangrijk als u werkt met bijvoorbeeld zware lasten of grote machines. Werkt u ook weleens op grote hoogte? Vanaf een hoogte van 2,5 meter is het verplicht om valbeveiliging te gebruiken. Ook dit vindt u bij dit gespecialiseerde bedrijf.

Loopkatten koopt u ook bij dit bedrijf

Naast kwalitatieve spankettingen koopt u onder andere ook loopkatten bij BMI Hijsgereedschap. Ook dit gereedschap is onmisbaar wanneer u lasten moet verplaatsen. Een loopkat rijdt over een rail met een hijswerktuig om uw lasten te verplaatsen. Wanneer u deze bij dit bedrijf aanschaft, weet u zeker dat deze van degelijke kwaliteit is waar u nog jarenlang van profiteert. Mocht deze, of ander hef- of hijsgereedschap, toe zijn aan een keuring, helpen de professionals u ook verder. Er wordt dan gekeken naar de richtlijnen die zijn opgesteld door Machinerichtlijn, CE, Arbobesluit, AI17 en NEN-normen. De professionals kijken naar zichtbare gebreken, meten het gereedschap na en beproeven dit eventueel. Wanneer uw gereedschap is gekeurd, krijgt deze een jaarkleur met een sticker voor de volgende keuring. Zo toont u aan dat u veilige gereedschappen in gebruik heeft!

Contact opnemen doet u zo

Heeft u vragen, wilt u bepaalde gereedschappen huren of wilt u een keuring inplannen? Neem dan contact op met BMI Hijsgereedschap! De contactgegevens, zoals het telefoonnummer en e-mailadres, vindt u op de informatieve en overzichtelijke website.

https://www.hijsgereedschap.nl/producten