Greenfashionqueen
Image default
Industrie

Grondverzet in Zeeland nodig? Deze specialist heeft het allemaal

Heeft u een stuk grond, een erf of een terrein waar aan gewerkt moet worden? Dan is Harthoorn Vlissingen b.v. dé grondverzetspecialist in Zeeland voor u. Zij hebben de deskundigheid en de moderne machines om van elk stuk grond iets moois te maken. Denk dan aan werkzaamheden in de landbouw, maar ook in de groenvoorziening, voor het leggen van bestrating en voor het transporteren van materiaal. Alle medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en dus volledig op de hoogte van veiligheid op de werkvloer. Daarbij hebben ze de naam erkend leerbedrijf gekregen en zorgen ze voor de opleiding van stagiairs en leerlingen. Wat ook uw benodigdheden, deze specialist uit Vlissingen, Zeeland pakt al het grondverzet probleemloos voor u op.

Wat heeft u nodig?

U schakelt deze grondverzetspecialist in Zeeland in voor het ploegen, zaaien en oogsten van uw velden en gewassen, voor het maaien van uw bermen en velden, voor het egaliseren en leeghalen van uw terrein, voor het bestraten van uw land en voor het uitvoeren van cultuurtechnische werkzaamheden. Daarbij zijn ze er ook om uw materiaal te transporteren. Er is een verhard terrein naast de A58 bij Vlissingen waar u dat kunt laten opslaan en later weer op kunt halen, mocht u dat willen. Op- en overslag behoren dus ook bij de aangeboden diensten. Verder verkopen ze ook materialen en kunt u er terecht voor tuingrond, houtsnippers en compost, bijvoorbeeld. Er is maar weinig op het gebied van grondverzet in Zeeland wat ze niet kunnen doen voor u.

Bespreek uw mogelijkheden

Met zoveel kennis en machines is alles met Harthoorn Vlissingen b.v. bespreekbaar. Het beste neemt u dus contact op met deze specialisten en bespreekt u wat u nodig heeft. U kunt ook een bezoekje brengen aan de hoofdvestiging in Vlissingen of een e-mail sturen. Samen met een deskundige medewerker maakt u dan een plan voor uw grondverzet in Zeeland.