Greenfashionqueen
Image default
Groothandel

Bij dit bedrijf koopt u tegels voor scherpe prijzen

Bij Van Noort BV in Zuidland, in regio Rotterdam, vindt u een groot assortiment tegels. De collectie bestaat uit wand- en vloertegels in diverse stijlen, zoals landelijk, industrieel of klassiek. Met de keuze uit meer dan 1.000 tegels vindt u altijd iets waar u blij van wordt. De professionals van dit bedrijf adviseren u tevens graag over de beste combinaties, maar ook over vloerverwarming. Niet alle tegels zijn hier namelijk geschikt voor. Heeft u een keuze gemaakt? Dan komen de medewerkers van Van Noort BV graag uw tegels én vloerverwarming installeren voor de scherpste prijs. Zo geniet u optimaal van de warmte in uw ruimte en aan uw voeten.

De beste tuin- en bouwmaterialen

Heeft u naast tegels ook bouwmaterialen nodig voor uw binnen- of buitenruimte? Dit bedrijf biedt u allerlei bouwmaterialen en aanverwante artikelen aan. Alles wat u nodig heeft voor uw verbouwing dus! Denk aan geïmpregneerd hout voor uw tuin, gereedschappen van merken als Black&Decker en Makita en zelfs sanitaire voorzieningen wordt door dit bedrijf verkocht. U bekijkt de bouwmaterialen allemaal in de winkel in Zuidland, nabij Rotterdam, maar u kunt ook contact opnemen met de medewerkers voor gedegen advies. Dit doet u door te bellen, mailen of door het contactformulier in te vullen. 

Maak uw woning helemaal naar uw smaak

Naast duizenden tegels en talloze bouwmaterialen biedt Van Noort BV u ook complete keukens aan met ingebouwde apparatuur. In de keukenshowroom van ruim 300 vierkante meter vindt u vijftien keukenopstellingen die meegaan met de laatste trends. Ga gerust eens langs om inspiratie op te doen en de keuken van uw dromen samen te stellen. Op deze locatie vindt u alles voor uw woning! Heeft u advies nodig? Het gedreven team staat direct voor u klaar zodat u snel aan de slag kunt met uw mooie doe-het-zelf project.