Greenfashionqueen
Image default
Groothandel

Gecertificeerde stelvoetjes

Bij Caldic Techniek koopt u stelvoetjes van hoogwaardige kwaliteit. Deze stelpoten zijn extra hygiënisch en hebben een FDA-certificaat. Dit houdt in dat u verzekerd bent van stelpoten die volledig veilig zijn en aan alle kwaliteitseisen voldoen. Ook zijn ze hygiënisch en hoeft u niet bang te zijn voor ongevallen op de werkvloer. Al onze conveyor componenten zijn van de beste kwaliteit en worden in diverse sectoren gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan machine- en apparatenbouw, maar ook aan de voedingsmiddelenindustrie.

Uw hygiënische stelvoet

U zult zich waarschijnlijk afvragen waarom de stelvoeten van Caldic Techniek zo’n goede kwaliteit hebben en zelfs FDA zijn gecertificeerd. Dit komt omdat deze specialist al jaren zakendoet met internationaal georiënteerde machine- en apparatenbouwers. De klanten van Caldic Techniek exporteren ontzettend veel machines wereldwijd. Het FDA-certificaat is belangrijk om hygiëne te waarborgen en te zorgen dat stelpoten veilig zijn en aan alle kwaliteitseisen voldoen. FDA is het onderdeel van de federale overheid van de Verenigde Staten. Het maakt de stelvoet veilig en betrouwbaar! Bovendien betekent het een zeer goede kwaliteitswaarborg van het gehele productieproces én het eindproduct.

Kies voor een stelpoot die 100% betrouwbaar is

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan op de werkvloer en uw machines voorzien van de beste onderdelen? Dan zijn de stelvoetjes van Caldic Techniek voor u de uitkomst. Doordat ze zijn gecertificeerd weet u zeker dat u betaalt voor de allerbeste kwaliteit. Ook reinigt u ze gemakkelijk en daardoor zijn ze altijd hygiënisch en blijft er niets tussen zitten. Heeft u vragen over de producten van deze specialist? Dan neemt u contact met hen op door te bellen of te mailen. Alle contactgegevens vindt u op hun website en ze zorgen voor een snelle reactie. Voortaan is het vervangen van conveyor componenten voor uw machine heel makkelijk!