Greenfashionqueen
Image default
Groothandel

Eenmaal zacht water, altijd zacht water met onthardingszout

Met onthardingszout van H. van Namen B.V. kunt u altijd zacht water hebben. Het is zout dat wordt toegevoegd aan het water in uw vaatwasser en waardoor uw glazen elke keer weer glanzend tevoorschijn komen. Het is ook zout dat in de waterontharder gedaan wordt en waarmee de filters worden gereinigd en keer op keer opnieuw kunnen worden gebruikt. Het resultaat is zacht water en dat is water dat geen of weinig calcium en magnesium bevat. En dat betekent weer dat alle materialen en oppervlakten die met het water in contact komen geen tekenen van kalk en strepen meer zullen vertonen. Dat ziet u aan uw ramen, uw tegels, uw auto, uw huid en haar, uw textiel, uw vaat, in uw waterleidingen en op de verwarmingselementen van uw apparaten.

Altijd zacht water

Door te investeren in een waterontharder kunt u altijd zacht water hebben. Dit apparaat filtert calcium en magnesium uit uw water voordat het uit de kraan komt, door uw leidingen gaat en uw apparaten in stroomt. Waterontharders zijn zo ontworpen dat het mogelijk is dat u altijd zacht water heeft. Het onthardingszout wordt gebruikt tijdens het regenereren van de filters. Daardoor hoeven deze nooit vervangen te worden. Zo lang u ervoor zorgt dat uw waterontharder blokken of korrels zout bevat, zal uw waterontharder altijd optimaal kunnen werken en uw huishouden en/of bedrijf te allen tijde van zacht water voorzien.

Een glanzende vaat

Onthardingszout wordt ook toegevoegd aan de vaatwasser. Daar zorgt het ervoor dat uw glas en keramiek altijd glanzend uit de machine komen. Kalk kan zich namelijk niet meer vestigen op uw vaat. Kwamen uw glazen voorheen dof en vol streken uit uw machine, dan is dat met onthardingszout verleden tijd. Doe de korrels in uw vaatwasser, zorg ervoor dat de vaatwasser altijd voldoende zout heeft en u heeft nooit meer een doffe vaat.

https://www.vannamen.nl/