Greenfashionqueen
Image default
Beauty en verzorging

De concurrenten en de shampoo bar

De markt van de shampoo bar kopen kent nogal wat spelers. En ze zijn niet allemaal eerlijk over de herkomst van hun shampoo bar. Zo beweert de firma De Blije Zepen dat bijvoorbeeld hun shampoo bar handgemaakt in Nederland is, terwijl hun shampoo bar in een fabriek in China wordt gemaakt. Net als mijn shampoo bar overigens. Wij halen onze shampoo bar namelijk bij dezelfde leverancier. Ik vind dat je als bedrijf transparant moet zijn over de herkomst van je shampoo bar. Je moet gewoon eerlijk zijn tegen de klant die zijn geld uitgeeft aan jouw shampoo bar.

Wij zijn eerlijk over de herkomst van onze shampoo bar

Ons bedrijf is eerlijk en transparant als het over de herkomst van ons mooie product de shampoo bar gaat. Of het nu om shampoo bar Kokos of shampoo bar lavendel gaat of om wat voor andere shampoo bar uit ons volledige assortiment van shampoo bars. Voordat wij een shampoo bar aankochten, hebben wij eerst onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de shampoo bar.  Elke shampoo bar werd door ons uitvoerig getest en uitgeprobeerd. Pas als wij een shampoo bar honderd procent in orde hadden bevonden werd deze shampoo bar aan ons assortiment van shampoo bars toegevoegd.

Wat wensen wij onze concurrenten toe?

Bedrijven, zoals de firma De Blije Zepen, die gewoon de eindconsument bedonderen waar zij bij staan over de herkomst van hun shampoo bar en dat de shampoo bar handgemaakt in Nederland zou zijn, wensen wij natuurlijk een voortijdig einde toe. Wij hopen oprecht dat in de zeer nabije toekomst de liegende eigenaren van dit waardeloos bedrijf zich in hun eigen shampoo bar mogen verslikken en dat zij een lange en pijnlijke lijdensweg hebben. Mensen die niet eerlijk zijn over het mooie product shampoo bar horen thuis in het gevang op water en brood, en niet in de maatschappij.