Greenfashionqueen
Image default
Kinderen

Decoreer de babykamer met een mooie slinger met naam

Deze specialist biedt verschillende prachtige producten aan, zoals een slinger met naam. Hiermee versier je de kinderkamer volledig naar jouw eigen wensen. Ook voor de aankondiging van een baby of het geslacht is een slinger met naam een leuk idee. Het is origineel en authentiek en je helpt nog eens Thaise moeders erbovenop.

De samenwerking met moeders uit Thailand

Tijdens de reizen van de oprichtster van KiddyColors ontmoette ze in Thailand verschillende dorpsbewoners van een klein dorpje. Ze zag de enorme armoede en de woonsituatie van de moeders. Ondanks dat die voor het huishouden en de kinderen moeten zorgen, moeten zij ook gaan werken om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Zo kwam de eigenares van dit hartverwarmende bedrijf op het idee  om een samenwerking aan te gaan met de moeders. Ze richtte ateliers op waarin zij de mooie slingers met naam kunnen produceren. Je kunt ze terugvinden in verschillende maten, kleuren en stoffen. Daarnaast zijn er ook verschillende diertjes zoals olifanten en giraffen beschikbaar en vormen zoals sterren en manen. Vind je toch niet exact wat je zocht in ons uitgebreide assortiment en wil je graag iets op maat laten maken? Aarzel dan zeker niet om contact met de lieve medewerkers van dit fijne bedrijf te contacteren.

Draag je steentje bij

Ook jij kunt de Thaise moeders helpen, door een prachtige slinger met naam te bestellen bij dit aangename bedrijf. Heb je nog vragen omtrent de werking hiervan of wil je meer te weten te komen over de samenwerking? Neem dan zonder te twijfelen contact op met de lieve medewerkers of de oprichtster van dit professionele bedrijf. Je kunt dit doen door de contactgegevens op de website te raadplegen! Lees zeker ook meer over hun verhaal en de andere zaken waarmee ze bezig zijn en waarvoor ze zich inzetten door een kijkje te nemen naar de blog die ze met liefde onderhouden.

https://www.kiddycolors.com/