Greenfashionqueen
Image default
Kinderen

Een stimulerende omgeving en een veilig gevoel zijn belangrijke aspecten van kinderopvang in Almere

Second Home Kinderopvang in Almere is dé perfecte opvang voor uw kinderen tijdens uw werkuren. Deze professionele instelling zorgt ervoor dat alle jonge ‘bewoners’ de ruimte krijgen om zich individueel te ontwikkelen. Kinderen kunnen er terecht vanaf dat ze vier weken oud zijn, totdat ze de basisschool verlaten. De kinderopvang is all-in, wat betekent dat alle materialen die uw kinderen gebruiken, het vervoer van en naar de locatie en het eten door de opvang verzorgd worden. Ook kunnen alle kinderen kosteloos deelnemen aan speciale activiteiten.

Een professionele instelling en een uitgekiende didactische visie

U wilt natuurlijk zeker weten dat de begeleiding van uw kind te vertrouwen is. Daarom moeten alle pedagogische medewerkers bij de kinderopvang in Almere minstens een kinder EHBO diploma hebben, naast hun diploma in kinderopvang en een verklaring van goed gedrag. Ook wordt ervoor gezorgd dat er altijd genoeg begeleiding aanwezig is, zodat alles rustig en geordend blijft. Door de slimme inrichting van de ruimtes kunnen kinderen altijd zowel uitrusten als iets leuks ondernemen. Dat zorgt snel voor een veilig gevoel.

Speciale dagelijkse en wekelijkse activiteiten

Second Home Kinderopvang in Almere beschikt over zeven verschillende locaties verdeeld over de stad. Alle ruimtes binnen de verschillende gebouwen hebben thema hoeken waar de kinderen van alles kunnen doen en ontdekken. Er is bijvoorbeeld een bouwhoek en een computereiland. Hier kunnen oudere kinderen hun huiswerk maken. De programma´s en spelletjes worden speciaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Daarnaast wordt er geregeld geknutseld en samen een spel gespeeld. Er zijn ook theaterlessen beschikbaar en sporten zoals dans, kickboksen, freerunning en zwemmen.

Speciale seizoensgebonden activiteiten

De kinderopvang in Almere heeft een eigen boot. Deze wordt geregeld ingezet om lekker een rondje te varen op de Noorderplassen in de zomer. Dit gebeurt in kleine groepjes van maximaal zes personen. Daarnaast worden ook soms speciale uitstapjes georganiseerd naar pretparken en andere themaparken in de buurt.  

https://secondhomekinderopvang.nl/