Greenfashionqueen
Image default
Woning en Tuin

Groen tafelzeil helemaal hip!

De mens is steeds meer van de natuur gaan houden. En dus wil men ook graag natuurlijke tinten in huis creëeren. Bij Hiptafelzeil.nl hebben ze een nieuwe voorjaars – en zomerscollectie binnen gekregen en ons valt op dat daar bijzonder veel natuurlijke prints of groen tinten in voorkomen. Leuk, want zo kun jij je huisje straks helemaal lekker in frisse groene sferen omtoveren.

Tafelzeilen dit jaar opvallend vaak ‘groen’

Dit jaar gaan we dus voor een groen tafelzeil of tafelkleed. Hij hoeft niet helemaal effen groen te zijn hoor. Maar een of twee groentinten zou natuurlijk wel wenselijk zijn. Als het zeil een print bevat. Zou het leuk zijn als hier ook wat natuurlijks op staat. En ja, dat hebben ze hoor. Een tafelzeil met jungle print. Compleet met tropische bladeren en dieren die we in de jungle tegenkomen zoals luipaarden, tijgers en aapjes. Een wasbaar tafeltextiel met palmbladeren, een linnenlook tafelkleed in oudgroen en nog diverse tafelzeilen in groentinten met fruitige printjes erop.

Hier wordt je vrolijk van! En dat mag! Want er is al ellende genoeg op de wereld. Creëer dus een beetje je eigen paradijs in huis en speel met leuke kleuren voor je interieur. Met sierkussens en accessoires kun je al gauw de sfeer van je woning bepalen. Zo kun je het in een mum van tijd helemaal gezellig maken.

Al benieuwd naar de trends van 2022? Kijk dan snel op de site van Hiptafelzeil en ontdek hoe leuk de nieuwe ontwerpen weer zijn. Oja, en je hoeft niet bang te zijn dat het kleed niet op je tafel past want bij Hip tafelzeil bestel je gewoon op maat. Meet dus even de lengte en breedte van je eettafel of keukentafel op en hou rekening met de hoeveelheid zeil dat je wilt laten overhangen. Tel dat erbij op en je kunt je bestelling doen. Heb je zelf al een leuke tafel, maar zoek je wel een tafelbeschermer? Kies dan voor een doorzichtig tafelzeil zodat je looks behouden blijven maar je je tafel toch beschermt tegen krassen of andere beschadigingen.

https://www.hiptafelzeil.nl/