Greenfashionqueen
Image default
Woning en Tuin

Hoe u online koopjes kunt doen

Wanneer u winkelt voor een nieuw apparaat, wees dan niet bang om af te dingen. Uit een recent onderzoek van Consumer Reports blijkt zelfs dat 69 procent van de shoppers in de winkel en online een korting heeft gekregen na het afdingen. De truc is om de cijfers te begrijpen, de concurrenten en het winkelbeleid te bekijken voordat u gaat onderhandelen. Het proces geldt ook voor kleinere aankopen, zoals een stomerij. Hieronder vindt u enkele tips om u te helpen de best mogelijke prijs te krijgen.

Prijsvergelijking

Een van de beste manieren om koopjes te krijgen is door de prijzen af te stemmen op de online prijzen van een concurrent. Hoewel het vergelijken van prijzen gebruikelijk is bij grote retailers, kunt u altijd goedkopere prijzen vinden door online te winkelen. Deze methode kan u veel geld besparen, maar het vergt ook wat voetenwerk van uw kant. Hier zijn enkele tips voor het aanvragen van prijsmatching:

Ten eerste, zorg ervoor dat u in de juiste positie bent om een prijsmatch aan te vragen. Prijsmatching kan u extra voordelen opleveren, zoals langere garantietermijnen, gratis bezorging, uitgebreide retourrechten en cadeaubonnen tegen lagere prijzen. Veel retailers bieden ook andere voordelen, zoals cashback. Prijsafspraken maken om voordelige aanbiedingen te krijgen is dus een win-winsituatie voor beide partijen. Het prijsafstemmingsproces kan je ook de kans geven om wat extra’s te scoren.

Cashback-apps

Er zijn talloze cashback-apps, maar er zijn er een paar die zich van de rest onderscheiden. Rakuten, dat naar eigen zeggen drieduizend retailers aanbiedt, is een populaire cash-back app. Gebruikers ontvangen elke drie maanden een betaling per cheque of PayPal. Rakuten gamificeert ook de winkelervaring met beloningen die kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen of geld op uw PayPal-rekening. Het beweert tot 40% terug te betalen bij sommige retailpartners.

De beste cash-back apps bieden verschillende ervaringen. Sommige bieden betere deals, andere vereisen meer werk van uw kant. Daarom is het belangrijk om een app te vinden die uw leven gemakkelijker maakt en u beloont voor de dingen die u toch al doet. Op die manier kunt u meer geld verdienen in minder tijd. Hier zijn enkele cash-back apps om te bekijken:
Sociale media

Er zijn een aantal manieren om geld te besparen wanneer u online producten koopt. Deze stimulansen zijn echter misschien niet meteen duidelijk en presenteren zich misschien niet voorafgaand aan de aankoop. Het gebruik van software die een korting of deel-/couponcode biedt om u te helpen koopjes te vinden voordat u koopt, is een manier om te voorkomen dat u de volle prijs betaalt. Curebit heeft een systeem met deel-/couponcodes dat zes verkopers opsomt. Een andere optie is Social Rebate.

Een van de meest gebruikte social media sites voor kortingscodes is Reddit. Reddit geeft een overzicht van de beste deals op het web en is gratis te gebruiken. Maar je moet wel je naam en e-mailadres invullen om toegang te krijgen tot de deals. Als je echter bekend bent met Reddit, kun je een primer gebruiken bij MakeUseOf. Je kunt ook proberen Amazon’s Deals account te volgen om op de hoogte te blijven van aanbiedingen.

 

Kopen in bulk

In het groot kopen kan je geld en ruimte besparen. Veel artikelen zijn in een grote hoeveelheid met korting verkrijgbaar. Bij het winkelen voor een bepaald item, kunt u fabrikant en winkel coupons vinden. Door deze coupons te stapelen, kunt u zelfs nog meer geld besparen! Kopen in bulk kan een geweldige manier zijn om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en geld te besparen. Bovendien zult u in staat om meer tijd te besparen, ook!

In het groot inkopen is een uitstekende manier om uw uitgaven voor huishoudelijke artikelen te verminderen. Papieren handdoeken en toiletpapier zijn twee populaire artikelen bij magazijnclubs. Deze artikelen zijn zeer concurrerend en zijn vaak in de aanbieding bij grote supermarkten en warenhuizen. Magazijnclubs bieden vergelijkbare aanbiedingen, dus het is de moeite waard om rond te shoppen voor de beste deals. Het is niet ongewoon om artikelen te vinden die tot 50 procent goedkoper zijn dan de normale prijzen! En u bespaart nog geld ook!

 

Onderhandelen met verkopers

Je hebt vast wel eens gehoord dat “verkopen hard werken is”, maar het gebrek aan kennis van een verkoper is de grootste troef die je kunt uitspelen. Als koper kunt u onzekerheid gebruiken als uw grootste onderhandelingstroef, en als u begrijpt hoe u dit voordeel kunt uitspelen, zult u in staat zijn om een deal te onderhandelen die werkt voor jullie beiden. Als u aan het onderhandelen bent, zult u het voortouw willen nemen en de eerste stap willen zetten: een prijs voorstellen.

Hoewel het verleidelijk is om deze zin te gebruiken, moet u oppassen dat u hem niet in te veel gevallen gebruikt. Hierdoor kunt u wanhopig overkomen en het initiatief verliezen, dus oordeel goed. Het is het beste om in een minder formele omgeving te onderhandelen, en deze zin alleen te gebruiken als u zeker weet dat de verkoper uw positie begrijpt. U kunt deze zin ook gebruiken om de verkoper de hint te geven dat u het niet erg vindt om van de deal af te zien.