Greenfashionqueen
Image default
Mode en Kleding

Studio Anneloes | kleding voor de moderne vrouw

Travel-kwaliteit De kleding van Studio Anneloes is gemaakt van Travel-kwaliteit, waardoor het super comfortabel zit. De stof is schaars op de Nederlandse markt, en wordt in Italië gemaakt. Doordat er in de travel-stof zoveel stretch zit, kreukt het niet en zit het vol stretch. Daarnaast blijft de kleding ook voor erg lange tijd mooi.

De kleding van Studio Anneloes is er voor de vrouw die een druk leven leidt, maar er ook op z’n best uit wil zien. De kleding straalt zelfverzekerdheid uit en zit daarnaast ook heerlijk.

Wekelijks nieuwe collectie

Het leuke aan Studio Anneloesis dat ze niet werken met 2 seizoenen maar met maandelijkse collecties . Hierdoor hangt er elke week wat nieuws van Studio Anneloes in de winkel. De collectie komt elke woensdag binnen en bij De Dames van 0314 zorgen ze ervoor dat deze altijd op donderdag online staat op www.0314mode.nl De collecties zijn altijd gestuurd op de laatste modetrends, welke ze nadrukkelijk in de gaten houden bij Studio Anneloes. Hippe shirts, broeken, jurken en er komen steeds meer artikelen bij. Het leuke is dat alles door elkaar gemixt kan worden!

De favoriet van De Dames van 0314

Een favoriet bij De Dames van 0314 zijn de Studio Anneloes jumpsuits. Een jumpsuit bestaat uit een broek en een top die aan elkaar vastzitten. Het is dus één aansluitend pak met mouwen en broekspijpen. De stof waarvan jumpsuits gemaakt worden, lijkt wel een beetje op een pantalon. Het is een dunne wijdvallende stof die veel comfort biedt en ook luchtig is op de warme dagen. De Studio Anneloes jumpsuits worden gemaakt van de unieke Travel-stof. Deze jumpsuits hebben daarom veel stretch en zitten super comfortabel. Kiest u voor een egale jumpsuit of een jumpsuit met een opvallende print?

Korting!

Het is natuurlijk nog leuker als je jouw favoriete Studio Anneloes items met korting te shoppen. In onze Studio Anneloes Sale vind je de mooiste items met een leuke korting. Wees er snel bij, op = op! Houd onze website wekelijks in de gaten voor alle aanbiedingen en acties.