Greenfashionqueen
Image default
Dienstverlening

Hoofdpijn is te behandelen met fysiotherapie bij deze praktijk in Den Haag

Heeft u regelmatig last van hoofdpijn? Dan kan het zijn dat fysiotherapie bij Fysio Centrum in Den Haag de klachten van hoofdpijn kunnen verminderen. Afhankelijk van het soort hoofdpijn wordt er een effectieve behandeling opgesteld. Clusterhoofdpijn wordt namelijk anders behandeld dan stresshoofdpijn. De hoofdpijn kan uiteenlopende oorzaken hebben, van beknelde zenuwen tot stress. Daarom is het belangrijk dat u vertrouwt op deskundige fysiotherapie bij deze praktijk in Den Haag om snel van uw hoofdpijn af te komen. Dankzij de multidisciplinaire aanpak krijgt u ook handvaten om hoofdpijn in de toekomst te voorkomen. Dat is wel zo prettig!

Revalidatietraining is een specialisatie

Tijdens een revalidatie is het de bedoeling dat u lichaam en geest weer zo sterk mogelijk maakt; bij Fysio Centrum in Den Haag krijgt u hier professionele begeleiding bij. Het individuele trainingsprogramma zorgt ervoor dat uw revalidatietraining zo optimaal mogelijk is ingericht. Het kan zijn dat u manuele therapie krijgt, maar ook groepstrainingen kunnen hierin opgenomen worden. Het belangrijkste is dat u na uw revalidatie weer door de straten van Den Haag danst. Training bij revalidatie is een specialisatie van de fysiotherapeuten bij Fysio Centrum in Den Haag. U bent dus altijd verzekerd van uitzonderlijk goede begeleiding bij uw klachten! Zowel voor als na operaties, bij herstel van een blessure of bij langdurige pijnklachten van chronische aandoeningen.

Plan uw revalidatie of hoofdpijnbehandeling direct in

Wilt u graag weten wat voor behandeling er mogelijk is voor uw hoofdpijn? Of start u binnenkort aan een revalidatietraject en wilt u deskundige begeleiding ontvangen? De fysiotherapeuten van Fysio Centrum in Den Haag staan voor u klaar. Wacht niet langer en plan direct een intakegesprek in. Dan weet u snel waar u aan toe bent. Dit kan ook zonder een verwijzing van de huisarts, al kan het dan wel zijn dat u zelf  de kosten moet betalen in plaats van een vergoeding door uw zorgverzekering krijgen. Heeft u vragen? Dan stelt u ze via het contactformulier of telefonisch.