Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Online een domeinnaam vastleggen voor uw onderneming

Het vastleggen van een domeinnaam is binnen een paar klikken gedaan. Zeker wanneer u hiervoor een specialist zoals InterIP inschakelt. Bij deze specialist kunt u eenvoudig en snel een domeinnaam vastleggen, zonder dat u hiervoor een specialist hoeft in te schakelen. Op hun website kunt u namelijk uw gewenste domeinnaam controleren op de beschikbaarheid. Wanneer deze nog vrij, legt u deze vast en kunt u direct aan de slag met uw domein. Bij het vastleggen heeft u de keuze uit verschillende extensies. Welke extensie u kiest, is onder andere afhankelijk van het doel van uw domein.

Een beheeromgeving met verschillende tools

Na het vastleggen van uw nieuwe domeinnaam wilt u natuurlijk meteen aan de slag. Bij InterIP hebben ze een beheeromgeving ontwikkeld waarin u eenvoudig al uw producten beheert en de instellingen kunt veranderen. Zo kunt u aanpassingen in het DNS doorvoeren, WHOIS contactpersonen toevoegen, e-mailadressen aanmaken en nog veel meer. Zo heeft u zelfs de mogelijkheid om het verkeer op uw domeinnaam te redirecten naar een willekeurig adres. In de beheeromgeving die ze ontwikkeld hebben, zijn er nog veel meer mogelijkheden die ervoor zorgen dat u alles uit uw nieuwe domein haalt.

Ontdek de mogelijkheden van hun supportteam

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u geen tijd heeft om uw domein in te stellen en te onderhouden na het vastleggen van een domeinnaam. Dan hebben ze bij dit bedrijf altijd een supportteam waar u terecht kunt. Wanneer het niet lukt of als u geen tijd heeft, schakelt u hen in voor het plegen van onderhoud of het foutloos doorvoeren van wijzigingen. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is en heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Wilt u het zelf proberen, maar wilt u eerst meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Ook daarvoor kunt u hun supportteam bereiken via de contactgegevens op hun website.

https://www.interip.nl/