Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat zijn de voordelen van een prefabmal bij betongieten?

Bij het gieten van beton is het belangrijk dat het resultaat wordt zoals u had verwacht. Vooral bij het plaatsen van verticale betonnen objecten, zoals muren en kolommen, kan dat erg lastig zijn. Hiervoor wordt een prefabmal gebruikt. Deze wordt geplaatst op de plek waar bijvoorbeeld een muur moet komen. Vervolgens wordt hierin het beton gegoten en glad afgewerkt. Nadat het beton is uitgehard, hoeft dan alleen de mal nog te worden weggehaald en de muur staat. Ook voor het realiseren van een box of kelder kan een mal worden gebruikt. Een bijkomend groot voordeel is dat de maten vooraf zeer secuur kunnen worden bepaald. Zo voorkomt u grote afwijkingen van de bouwtekening.

Geschikt voor bouwen en renoveren

Het gebruik van een prefabmal van Construx heeft veel toepassingsmogelijkheden. Daarmee is het geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor een grondige renovatie of het realiseren van een aanbouw aan een huis of bedrijfspand. Zeker als het pand al in gebruik is of om een bepaalde reden snel moet worden opgeleverd kan het gebruik van prefab mallen uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan een huis dat door brand of natuurgeweld is verwoest en snel moet worden herbouwd, omdat de bewoners nu geen eigen dak boven hun hoofd hebben.

Laat een prefabmal maken door een bekwaam bedrijf

Duurzaam en efficiënt bouwen is waar veel aannemers grote belangstelling voor hebben. Wilt u een professionele prefabmal laten maken? Of gaat het om meerdere mallen, zoals voor het bouwen van huizen? Dan neemt u natuurlijk contact op met Construx. Dit bedrijf, gevestigd nabij Harelbeke, heeft ruime ervaring met het duurzaam produceren van mallen voor gebruik in de bouw. Op de website leest u er alles over. Hier vindt u ook het telefoonnummer en e-mailadres voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Uiteraard kunt u rekenen op uitstekende service en producten die op een zo duurzaam mogelijke manier zijn vervaardigd.

https://www.construx.eu/nl/