Greenfashionqueen
Image default
Beauty en verzorging

Zin in een uitje in Rotterdam? Ga voor een heerlijke massage!

Heerlijk, eindelijk tijd voor jezelf. Ga je lekker een weekendje weg? of ga je jezelf verwennen in een mooi spa oord? Eens in de zoveel tijd moet je gewoon eens wat tijd aan jezelf besteden, ga bijvoorbeeld naar een spa of laat je lekker eens masseren. Iedereen verdient het om een massage te krijgen na een harde, zware werk week. Het niet heel veel gedaan door mensen, we zouden het allemaal eens vaker moeten doen. Wie wil er nu niet heerlijk een half uur of een uurtje op een bed liggen en een massage krijgen bijvoorbeeld. Kies je voor een massage en heb je geen idee waar je naartoe kan. Neem eens een kijkje op internet, je kan dan bijvoorbeeld in google zoeken naar massage Rotterdam, of een andere plaats bij u in de buurt. 

4 plekken voor een massage

1. Mending hands.  Dit is officieel een fysio, maar hiernaast doet de eigenaar ook zeker heerlijke massage behandelingen en zij weten precies hoe je van je klachten af komt. Ze doen onderanderen sport, zwangerschap, hot stone en therpeutische massages. Adres:

Kortenaerstraat 24a, 3012VE Rotterdam

2. Zensitive salon bevind zich op Kralingen en is zoals de naam het al zegt gespecialiseerd in het ontspannen maken van jou geest en lichaam. Ze gaan om met natuurlijke mecijnbehandelingen en zorgen ervoor dat je eigen lichaam kan helen. Door deze manier worden stress, pijn en migraine verholpen. Adres: 

Lambertusstraat 55B, 3061 WE   Rotterdam

3. Healerbody word gerund door een formalige danser en weet als geen ander hoe snel het lichaam zich weer moet herstellen als er weer een dans of lichamelijke activiteit voor de boeg staat. Zij doen voornamelijk sport, chronische pijn en relax massages. Zo kun je de salon na een massage weer ontpannen verlaten. Adres: 

Weena 73, 3013 CH Rotterdam

4. Welness beauty room is een salon die gaat voor veel beauty behandelingen, maar hiernaast doen zij ook zeker massages. Ze doen onderandere relax massages of zakdoekmassages. Je kan uiteraard zolang gaan als je wilt, mocht de tijd nog niet voldoende zijn dan kun je de massage verlengen met een scrub massage of gewoon meer tijd.