Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zaken die van belang zijn bij het gebruik van een sloophamer op een minikraan

Zoekt u naar een partij die u van dienst kan zijn bij de verhuur van een minikraan met overdruk? Of de verhuur van uitrustingsstukken zoals een sloophamer voor een minikraan? Bij Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf worden u enkel gereedschappen van de hoogste kwaliteit en in optimale staat van onderhoud aangeboden. Dit is dé basis om uw werkzaamheden naar behoren uit te voeren. Maar hoe gebruikt u een sloophamer op een minikraan correct en optimaal? Enkele adviezen op een rijtje.

 

Tips bij het bedienen van een sloophamer op een minikraan

Een eerste punt in het gebruik van minikranen inclusief sloophamers is de juiste werkrichting. Zo dient de beitelpunt altijd naar binnen te worden bewogen van de rand van het te breken object. Daarbij is het van belang nooit te grote blokken in één keer af te breken; dit vertraagt uw werktempo en kan bovendien schade opleveren. Daarnaast plaatst u de sloophamer van de minikraan loodrecht op het oppervlak, zodat de beitel niet van het oppervlak afglijdt. Tot slot is het belangrijk om te voorkomen dat u de beitel te diep de grond indrijft; hierdoor wordt deze heet en slijt deze razendsnel.

Verhuur én advisering

Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf is er niet uitsluitend voor de verhuur van een minikraan met overdruk en bijbehorende uitrustingsstukken. Het bedrijf ondersteunt u namelijk graag bij het maken van uw keuze omtrent de te gebruiken kraan en voorziet u van nuttige adviezen. Heeft u zelf te weinig ervaring met het bedienen ervan? De verhuur van een minikraan met overdruk, voorzien van een sloophamer, is ook inclusief machinist mogelijk.

Kies voor de grootste van Noord-Holland

Het bedrijf uit Noord-Holland heeft weliswaar een focus op deze provincie, maar is desalniettemin werkzaam door heel Nederland en is betrokken geweest bij projecten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. U bent er aan het juiste adres voor de verhuur van grondverzetmachines, uitrustingsstukken, de verzorging van diepladertransport en de verkoop van overdrukfilters. Neem bij interesse in deze dienstverlening dus gerust contact op met dé specialist!