Greenfashionqueen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een machine of een ponton kunt bij dit Zuid-Hollandse bedrijf huren

Heeft u nood aan een ponton voor tijdens uw werkzaamheden aan het water? Neem dan het besluit om een ponton te huren bij G.M. Damsteegt BV, hét verhuurbedrijf uit Oud-Alblas, in de omgeving van Dordrecht. Dit bedrijf neemt duurzaamheid heel serieus en probeert dan ook daar waar het kan milieuvriendelijke keuzes te maken. Zo zijn er zonnepanelen aanwezig op hun machinepark en zijn de bedrijfswagens duurzamer dan normale wagens. Bovendien recyclen ze veel en hebben ze bij dit bedrijf zelfs een heuse recyclingafdeling. Als u kiest voor dit bedrijf, maakt u daarmee de keuze voor een duurzamer bedrijf. U wilt toch ook gaan voor een schoner klimaat?

Waarom is een ponton nodig?

Men kan een ponton voor diverse machines huren. Een ponton zorgt er als drijvend platform voor dat u met machines op het water kunt werken. Dit is handig als u vaak projecten doet die te maken hebben met waterwerken. Gezien er meer dan vierhonderd machines en hulpstukken aanwezig zijn binnen de collectie van G.M. Damsteegt BV is er altijd wel een ponton aanwezig die u voor uw werkzaamheden kunt huren. U kunt onder meer brede werkpontons en laadpontons, maar ook koppelpontons huren voor bijvoorbeeld uw kraan of telescoophoogwerker. Wilt u een of meerdere pontons voor een dag of een langere periode huren? Het kan allemaal bij dit zeer flexibele bedrijf. Bovendien is het ook mogelijk om de machines te huren voor projecten buiten Nederland. Dit bedrijf levert namelijk ook aan België, Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Vraag een offerte aan en huur uw benodigde machines

Een ponton huurt u voor de dagen dat u deze nodig heeft. Heeft u vragen over het huren van een ponton? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van de medewerkers van dit verhuurbedrijf. De medewerker denkt graag mee met uw wensen en eisen voor uw project en geeft u met genoegen passend advies.

https://www.gmdamsteegt.nl/