Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

De diensten van antwoordservice.nu

Bij Antwoordservice.nu kunt u terecht voor uw telefoonbeantwoording. Bij ons werken vriendelijke, maar vooral ook ervaren telefonistes die uw telefoontjes graag vakkundig afhandelen. Heeft u een goedlopend bedrijf? Dan heeft u vast geen tijd meer om zelf alle telefoongesprekken te voeren. Onze telefonisten doen dat graag voor u.

Telefonisten van antwoordservice.nu

Zoals genoemd zijn de telefonisten van antwoordservice niet alleen vriendelijk, maar ook zeer deskundig. Naast het beantwoorden van uw telefoon kunt u dus ook een beroep op hen doen voor secretariële werkzaamheden. Denk hierbij aan het beheer van uw agenda of het maken van reserveringen. Wat zij ook voor u doen, de focus ligt op kwaliteit. Bij elk gesprek dat onze telefonisten voeren, worden gespreksnotities gemaakt die zij vervolgens naar u toe sturen. Zo weet u altijd wat er is besproken en met wie. Wilt u niet alleen een telefonist die ook uw agenda kan beheren, maar iemand die nog veel meer secretariële diensten kan uitvoeren? Dan hebben wij ook secretaresses in dienst die dit graag voor u doen. Van het maken van afspraken tot het invoeren van gegevens in je database: onze secretaressen kunnen het allemaal.

Over ons

Al sinds 2006 staan onze telefonistes voor u klaar. Wij hebben dus al heel wat ervaring in telefoonbeantwoording. Niet voor niets is de kwaliteit die u van ons krijgt daarom ook erg hoog. Daarnaast geloven wij in transparantie, hoge service en eerlijk zaken doen. Uiteindelijk is de bedoeling dat u niet merkt dat wij er zijn, omdat wij ons werk gewoon goed doen. Onze klanten komen uit zeer uiteenlopende vakgebieden zoals advocatenkantoren, makelaars, scholen, medische- en fysiotherapiepraktijken, bedrijfsverzamelgebouwen, non-profitorganisaties, mkb’ers, de zakelijke dienstverlening, zzp’ers en de grafische industrie. Ons bevlogen team kan het allemaal!

Schakel ons in

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze telefonisten en onze professionele telefoondienst? Schakel ons dan eens Ad Hoc in om onze service uit te proberen. Op die manier ziet u direct wat wij voor u kunnen betekenen. Bevalt dit? Dan kunt u bij ons een abonnement afnemen en kunt u regelmatig beroep doen op onze telefonisten. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen tijdens bepaalde perioden onze mensen in te schakelen, bijvoorbeeld tijdens vakanties. Kijk op onze website voor meer informatie.