Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Je eigen productenwinkel beginnen

Het is de droom van velen: een eigen bedrijf beginnen waarbij je je eigen baas bent, en dus je eigen uren kan inplannen. Als het ook jouw droom is, ben je misschien op zoek geweest naar dingen die goed zijn om een bedrijf in te starten. Als je bent geëindigd met je eigen producten verkopen, is het handig om te weten wat je allemaal moet doen voordat je winkeltje er is. Dit zijn best veel stappen, die ook best veel tijd kunnen kosten. Maar als je echt super gemotiveerd ben om verschil te maken, dan is dit natuurlijk geen probleem. En zodra het winkeltje er staat, hoef je opeens veel minder werk te doen! Als je al ideeën hebt voor producten, moet je verder lezen.

Het eerste wat je natuurlijk moet doen is een pand vinden. Dit wil je het liefst in de stad vinden, omdat de stad erg druk kan zijn, wat betekent dat meer mensen je producten zien. Als dit niet lukt, probeer dan een plek te vinden die makkelijk bereikbaar is. Naast het station bijvoorbeeld, of naast een groot evenementenhal zijn goede plekken. Als je je pand hebt gevonden en het ook echt op jouw naam staat, is het tijd om jouw winkel te starten. Wat gaat de naam zijn, en wat ga je verkopen? Wat verwacht je te kopen en welke omzet denk je te maken? Maak een plan, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de bank en de kamer van koophandel. Als je geregistreerd staat bij de kamer van koophandel, is het handig om naar de bank te gaan voor een speciale lening voor je bedrijf. Vandaar het business plan!

Als dit alles is geregeld, moet je bedenken wat je precies in je winkel wilt hebben. Wil je zitplaatsen, of juist een ruimte die heel netjes is? Daarnaast moet je je producten controleren. Investeer in een barcode maker, ofwel barcode printer en download de juiste software om zo je winkel te laten draaien op de barcodes.

 

 

 

https://coding.koenig-bauer.com