Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Ontdek het ideale lamelparket bij Bax Houthandel!

Bij het thuiskomen is het fijn om op een lamelparket van Bax Houthandel te lopen. Een lamelparket staat garant voor een moderne houten vloer en zijn erg geschikt voor vloerverwarming. Bij vloerverwaming dient er wel multiplex gebruikt te worden. Bij BAX kunt u uit verschillende lamelparketten kiezen om zo uw ideale vloer te kiezen. Het lamelparket verschilt niet alleen per lengte, maar ook per toplaag en per houtsoort. Laten we snel overgaan op het assortiment van Bax Houthandel!

Aan keuze geen gebrek bij de lamelparketten

Lamelparketten zijn in verschillende houtsoorten beschikbaar. U kunt kiezen uit: Tauari, Jatoba, Essen, Beuken, White Maple, Brown Maple, Eiken, Amerikaans eiken, Russisch eiken, Curupixa, Sucupira en Merbau. Natuurlijk snappen wij dat deze houtsoorten misschien nieuw zijn voor u. Daarom geven wij u graag persoonlijk en vrijblijvend advies. Daarbij kunt u ook op de website van Bax Houthandel kijken om enkele foto’s van de lamelparketten te zien. De budgetvariant bij de toplaag van lamelparketvloeren ligt op 2,5 millimeter. Het lamelparket zelf is dan 14 millimeter dik. Deze budgetvariant is te koop voor een mooie prijs, namelijk 24,95 euro per vierkante meter. Naast deze goedkopere variant kunt u ook kiezen voor de multiplank lamelparketvloer. Deze variant is van hogere kwaliteit en beschikt dus ook over een dikkere toplaag en dikkere lamelparket. Voor de prijs van de multiplank lamelparketvloer en de overige prijzen verwijzen wij u graag naar de website. 

Ook beschikbaar voor traprenovatie

Is uw trap versleten, beschadigd of wilt u simpelweg iets anders met uw trap? Neem dan snel contact op met Bax om de trap op een geweldige manier te laten renoveren. Hierbij kunt u kiezen tussen massief hout of een combinatie tussen lamelparket en massief hout. Lamelparket wordt in de laatste optie veel gebruikt voor de stootborden van de trap. Op een fantastische manier zorgt BAX ervoor dat uw vloer kan overlopen in de trap. Dit zorgt voor balans in uw interieur en het ziet er ook nog eens netjes afgewerkt uit.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de prijzen en afmetingen van de lamelparketvloeren van Bax Houthandel? Ga dan naar www.baxhouthandel.com en neem contact op via het contactformulier.