Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Op zoek naar een ICT bedrijf in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in Veenendaal of omgeving? Dan bent u bij Xantion aan het juiste adres. Bij Xantion geloven wij dat ICT net zo vanzelfsprekend en eenvoudig moet zijn als water uit de kraan. Bij ons kunt u een volledige ICT-ontzorging krijgen zodat u zich zelf niet meer druk hierom hoeft te maken als u weinig of helemaal geen verstand heeft van deze zaken. U kunt al voor €1,95 per dag per werkplek, all-in het beheer aan ons uitbesteden. Zo hoeft u ook niet apart medewerkers hiervoor in te huren maar kunt u ‘gewoon’ bij ons terecht. Bij ons betaalt u altijd één vast bedrag zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Moet u toch een grote investering doen? Dan kunt u dit maandelijks afbetalen. Dit wordt simpel en snel geregeld. 

Wat doet een ICT bedrijf in Veenendaal?

Een ICT bedrijf in Veenendaal regelt uw hele hebben en houden als het gaat om ICT-zaken. Wij beheren het hele systeem waaronder ook alle servers in uw netwerk en wij zorgen voor de verbindingen met leveranciers en de thuiswerkplekken zodat iedereen in het systeem kan, niet alleen vanuit kantoor. Ook staan wij open voor alle vragen. U kunt altijd contact met ons opnemen van de helpdesk als u bijvoorbeeld een vraag hebt over de werking van iets maar ook als er een storing is.

De kracht van Xantion

Als u voor Xantion kiest, dan kiest u voor vele voordelen. Wij vinden het namelijk om eerlijk te werk te gaan daarom is onze overeenkomst niet-bindend. Wij staan open en vinden het belangrijk om in onze werkrelaties genoeg vrijheid te bieden. Ook vinden wij creativiteit erg belangrijk; dit is niet voor niets één van onze krachten. Het team van Xantion zoekt altijd naar de beste oplossingen, ook als dit wat meer tijd vraagt. Hierbij proberen wij creatief te denken om tot het beste resultaat te komen. Ook zijn wij zeer gedreven in ons werk en staan wij altijd voor u klaar. Hierbij proberen we het zo toegankelijk mogelijk te maken zodat niet ICT-ers ook begrijpen waar wij het over hebben.

Gerelateerde artikelen

Een goede beveiliging van je bedrijf

Computerreparatie nodig in Zwanenburg? Wij helpen je daarbij!

Webshop laten maken