Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Meer tijd en rust met een Virtual Assistant van SAM Assistants

Voor veel MKB ondernemers kan een Virtual Assistant een goede aanvulling zijn op hun bedrijf. Het komt namelijk geregeld voor dat er teveel tijd gaat zitten in het blussen van brandjes, het beantwoorden van mails, maar dat u eigenlijk graag meer tijd en focus wilt om te werken áán uw bedrijf. 

Wat doet een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant is ook wel een assistent op afstand. Dankzij de huidige technologie is het minder relevant waar we uitvoeren. Online samenwerken is namelijk ook mogelijk. Onze assistenten helpen u bij content creatie, e-mailmarketing en social media beheer. Allemaal belangrijke zaken die bij moeten worden gehouden maar die veel tijd kosten. Tijd die u ook graag wilt besteden aan het uitbreiden van uw bedrijf of het verbeteren van uw diensten. Onze assistenten zorgen ervoor dat uw content uw doelgroep activeert. Met de juiste content strategie en uitvoering helpen zij u graag. Daarnaast is het opzetten van een nieuwsbrief of volledige campagne ook geen probleem. Het gehele traject kunnen wij u uit handen nemen. Tot slot kunnen wij uw Social Media activiteit vergroten en op die manier meer mensen bereiken. En dat allemaal op afstand!

Waarom bij SAM Assistants?

Het team van SAM Assistants heeft veel expertises. Voor extra expertise is er altijd wel een assistent in het team beschikbaar. Daarnaast tekenen al onze medewerkers een Non Disclosure Agreement bij het starten. Zo blijft uw informatie waar het hoort. Onze medewerkers denken graag met u mee, zijn proactief en HBO opgeleid. Daarnaast geven wij u transparantie in alles wat we doen. 

Dit levert het op

Het belangrijkste wat een assistent van SAM oplevert is tijd. Onze medewerkers werken slim en efficiënt waardoor u zelf meer tijd overhoudt voor de zaken die er ook toe doen en tot nu toe misschien wat achter zijn gebleven. Daarnaast helpen onze medewerkers u bij structuur en overzicht in uw to-do’s. Zo krijgt u alleen nog maar de grote klussen op uw bord en nemen wij de rest uit handen. Zo kunt u zich focussen of het uitzetten van de grote lijnen van uw bedrijf. Dit levert, niet geheel onbelangrijk, meer geld op. U verdient meer als u bezig bent met de juiste dingen. Kijk daarom eens op onze website voor meer info over virtual assistants!