Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Het belang van codering

Momenteel is het niet mogelijk om cadeautjes te kopen in de winkels voor mensen die je liefhebt. Desalniettemin bieden veel winkels de mogelijkheid om hun producten online te kopen, waardoor de pakketdiensten het inmiddels aardig druk hebben gekregen. De consument houdt vervolgens de bestelstatus in de gaten en kan het pakket volgen middels een track-and-trace code. Dit is mogelijk, omdat ieder pakketje zorgvuldig voorzien wordt van een unieke code. Aan de hand van deze code kan vervolgens achterhaald worden waar het pakket zich op dat moment bevindt, hoelang het nog zal duren voordat het pakket bij jou in huis is en op welk specifiek tijdstip je het pakket kan verwachten. Codering leidt op die manier tot nauwkeurige traceerbaarheid van pakketten en producten.

Waarom is codering belangrijk?

Codering is dus van belang voor het traceren van pakketten en producten, maar daarbij komt dat codering een vereiste is voor producten. Dit is vastgelegd in de Europese wetgeving voor codering, waarmee het onder andere verplicht is om een houdbaarheidsdatum te vermelden op voedingsmiddelen en een productiedatum weer te geven op het product. Codering is om die reden een proces dat zorgvuldig doorlopen moet worden en veel tijd en moeite kost. KBA-Metronic helpt echter graag een handje bij het ontwikkelen van unieke codes, die in harmonie zijn met productverpakkingen en aansluit op het design.

Over KBA-Metronic

Ben jij op zoek naar een professionele codeerder, die meedenkt over authentieke codedesigns en ervoor zorgt dat etiketten naadloos aansluiten op jouw wensen en eisen? Neem daarom vooral een kijkje op de website van KBA-Metronic! De experts kunnen bijvoorbeeld snel en klein coderen of juist groter geprint worden door te printen op plastic. Stel al je vragen of verkrijg meer informatie door contact op te nemen met de specialisten van KBA-Metronic en realiseer unieke codes.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/