Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

NuCall inschakelen voor ons bedrijf

Wij hebben het bedrijf NuCall ingezet om onze communicatie te verbeteren in het bedrijf. We hebben jaren een andere provider gehad die ons goed had voorzien van communicatiemiddelen en internet. Maar helaas is dat bedrijf ermee gestopt omdat de eigenaar plotseling is overleden. Daarom moesten wij op zoek naar dezelfde kwaliteit als dat bedrijf om onze communicatie nog een beetje in orde te houden. We hebben ook geprobeerd dit zelf te doen, maar dat was geen succes. Bekijk de webiste van NuCall.

NuCall was de beste optie voor ons

Na veel gesprekken en bedrijven bezocht te hebben, kwamen we bij NuCall terecht. Onze eerste indruk van het bedrijf was erg goed en professioneel. Ze hadden bijna dezelfde sfeer als het vorige bedrijf dat onze communicatie in de gaten hield. Dus zijn we met hen in zee gegaan. Het was nog wel een gedoe om alles klaar te zetten. Uiteindelijk was alles gelukt en konden we gebruik maken van hun services. We merkten meteen dat we nog veel moeite hadden met het nieuwe systeem dat ze ons hadden gegeven. Dit hadden de medewerkers van NuCall door en hebben ons een week lang een medewerker van hen bij ons op kantoor gezet om ons verder te kunnen helpen.

Geen spijt van de keuze

De medewerker kon ons duidelijk en goed uitleggen hoe alles in zijn werking ging. Dit hadden ze ook al gedaan toen ze net alles hadden geïnstalleerd maar iedereen was dat even vergeten. Na deze uitleg konden we weer aan de slag met de apparatuur en ging alles een stuk beter. We zagen nu alle functies die we konden gebruiken om de communicatie beter te maken. Zonder de hulp van NuCall hadden we dat nooit gehad. Wij hebben geen moment spijt dat we voor dit bedrijf zijn gegaan want we willen niets lievers.

Contact

Bent u ook op zoek naar een goede provider die uw bedrijf kan helpen met communiceren? bekijk dan de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie over de producten die ze verkopen en diensten die zij u aan kunnen bieden voor een betaalbare prijs.