Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Opslagruimte in Amsterdam Zuid huren?

Ben jij net student en wil jij graag een opslagruimte in Amsterdam Zuid huren? Zoek dan niet verder! Bij Opslagman kun je uit diverse opslagruimtes kiezen met diverse formaten in verschillende steden in Nederland – dus ook in onze hoofdstad. Wij begrijpen bij Opslagman dat het niet makkelijk is om als student een kamer te vinden in onze hoofdstad waar je ook nog eens genoeg ruimte hebt om al je spullen te bewaren. Daarom is een box van Opslagman een echte uitkomst.

Waarom een opslagruimte in Amsterdam Zuid?

Een opslagruimte in Amsterdam Zuid kan je enorm uit de brand helpen, vooral als je maar over een klein aantal vierkante meters beschikt. Wij weten dat de studentenkamers voor hoge huurprijzen aangeboden worden en dat elke studentenkamer ook al snel verhuurd is. Heb jij dus maar een kleine kamer maar wil jij niet de helft van je spullen bij je ouderlijk huis laten? Dan raden we je aan om een box te huren bij Opslagman. Je bent dan niet langer afhankelijk van anderen – zo kun je je écht focussen om je eigen zelfstandigheid, je studie en je persoonlijke ontwikkeling. Je studententijd is namelijk niet alleen een enorm leuke tijd maar ook erg druk en je maakt veel veranderingen mee. Wij nemen dan graag de zorg over genoeg ruimte van je af en zorgen ervoor dat jouw spullen droog, verwarmd en veilig bij ons opgeslagen staan. Het hoeft ook absoluut niet veel te kosten want je kan al een box huren vanaf 3m3 voor een vaste lage prijs. Eén van onze ruimtes is een stuk goedkoper dan een grotere studentenkamer en ook nog eens makkelijker om te kunnen huren. Geen hospiteeravonden of urenlang zoeken op woningcorporatie sites. Met een simpele klik ben jij al trotse huurder van een box die ook nog eens bij jou in de buurt is.

Hoe werkt het?

Bij Opslagman kan je een box zeer simpel en snel huren. Alles kun jij online regelen dus je zit niet met allerlei afspraken of moeilijke papieren. Je kunt ook zelf ieder moment je ruimte bezoeken zonder een afspraak te hoeven maken van te voren. Je kunt zelf een vestiging kiezen die het meerst dichtbij is voor jou en kiest het formaat van de box. Daarna vul je je gegevens in en lees je onze huurovereenkomst grondig door. Mee eens? Dan betaal je je eerste termijn via iDeal of per factuur. Als dit is gedaan, heb je direct beschikking tot jouw eigen box.