Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

De gezelligheid van een houten picknicktafel

Een houten picknicktafel is een geweldige blikvanger in elke tuin. Groot of klein. Want wat is er nu mooier dan een picknick met familie of vrienden? Een picknicktafel is super gezellig voor jong en oud(er). Ze zijn erg functioneel en gemakkelijk te verplaatsen en nemen relatief gezien minder ruimte in dan een tafel met bijvoorbeeld vier losse stoelen. Stoelen vergeten mensen (vooral kinderen) nogal eens aan te schuiven bij het verlaten van de tafel. En dat staat gelijk zo rommelig. Bij een picknicktafel is dat natuurlijk niet het geval. Je staat op en alles is oké. Nou ja, behalve even afruimen dan. Maar met een paar mensen is ook die klus weer zo geklaard. Op de website www.houtenpicknicktafelkopen.nl vindt je veel verschillende formaten die perfect passen bij jouw tuin.

Houten picknicktafel in een weiland?

Probeer het eens voor je te zien, een houten picknicktafel in een weiland op het platteland, aan een meer of aan de zee. Misschien wel in het bos of gewoon in het park om de hoek of op een dak met een buitengewoon uitzicht over uw stad. Geweldig toch? Dat zouden meer mensen moeten doen. Met een eigen picknicktafel in eigen tuin heb je dan niet altijd zulk mooi uitzicht als ik je hier probeer te laten visualiseren, maar je kunt wel genieten van het buitenleven. Ik vind persoonlijk een picknick iets prachtigs en buiten eten is naar mijn idee toch het lekkerst. Met vrienden, met je geliefde of alleen, een heerlijke picknick maakt je gelukkig, bevrijdt je ziel en ontspant je.

Winterbarbecue

De winterbarbecue mag dan wat kouder zijn, maar het is nog steeds mogelijk! Wat misschien ongebruikelijk klinkt is niet zo vergezocht. In Zwitserland, bijvoorbeeld, verplaatsen mensen graag een kaasfondue van een berghut naar het zonnige terras. En hoewel een “winterbarbecue” in sommige landen niet ongewoon is, is de winterbarbecue hier in Nederland nog steeds niet erg populair.

Maar het kan zo leuk zijn! Dik verpakt met warme dekens en laarzen, bij vrieskou en zonneschijn kan een barbecue ook in de winter zeer gezellig zijn. Als je een terras hebt waar je je BBQ op plaatst dicht bij je picknicktafel, is dit natuurlijk erg leuk en maakt dit het een beetje makkelijker. Je hebt alleen wat meer voorbereiding nodig.

Buiten picknicken kan altijd

Of het nu in het voorjaar, de zomer, de herfst of zelfs de winter is, een picknick is altijd een goed idee en met een beetje creativiteit kan je eigenlijk altijd buiten eten. Laat je inspireren door dit blog voor je volgende picknick. Gebruik de tijd, doe iets goeds en ga naar buiten – het is (bijna) altijd picknicktijd!