Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een goede keuze, die schuifpui!

Samen met mijn vrouw hebben we laatst een schuifpui uitgezocht voor het huis. Het was nog een last besluit om te nemen want we hadden allebei veel twijfels over een schuifpui. In eerste instantie zouden we een normale deur erin plaatsen gemaakt van glas. Maar toen we dat op tekeningen zagen, vonden we het toch niet zo heel mooi. Daarom gingen we op zoek naar een andere oplossing voor dit probleem.

Welk soort schuifpui was het beste voor ons huis?

Het idee om een schuifpui te nemen was nog niet bij ons terecht gekomen. Dit kwam juist door goede vrienden van ons. Die verklaarde ons helemaal voor gek met het idee met de normale deur. Ze vertelde dat hun schuifpui alleen maar goede voordelen gaf en dat ze echt niet meer zonder kunnen. Zoals dat ze veel meer licht in de kamer hebben door de schuifpui en dat ze gemakkelijk van tuin naar kamer kunnen lopen, zonder enkele moeite. We zijn bij hun gaan kijken en vonden dit uiteindelijk ook een goed idee. Maar zou hadden een normale houten schuifpui. Die moet je veel onderhouden en dat wilde ik niet. Gelukkig wist ik dat er meerdere soorten schuifpuien waren. Dus ging ik verder kijken naar de verschillende opties.

De hulp van Schipper Ede

Na een tijdje zoeken, kwam ik op de website van Schipper Ede terecht. Daar had ik gezien dat ze schuifpui hebben van aluminium. Je krijgt dan nog steeds deze hoge kwaliteit van een normale schuifpui, maar deze hoefde je minder te onderhouden. Dit was precies wat ik zocht en heb meteen contact gezocht met Schipper Ede om een bestelling te plaatsen. Een paar dagen later kwamen ze de schuifpui plaatsen en we hebben er zoveel plezier van. Het is inderdaad veel makkelijker om even snel naar de tuin te gaan of om even frisse lucht in het huis te krijgen.

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat Schipper Ede allemaal voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van Schipper Ede via www.schipper-ede.nl voor meer informatie over producten en diensten die zij uitvoeren.