Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een grootformaat printer aanschaffen voor het bedrijf

Al voor een lange tijd wilde ik voor mijn bedrijf een grootformaat printer aanschaffen. Ons printbedrijf loopt als een trein en vele klanten zijn ook erg blij met onze diensten. Het enige wat wij ze niet kunnen aanbieden is het printen op extra grote formaten. Hierbij verloren we steeds meer klanten en daar wilde ik verandering in brengen. Daarom ging ik op zoek naar de beste grootformaat printer die er bestaat.

Waar konden we een grootformaat printer kopen?

In het begin had ik wel een vermoeden waar ik een grootformaat printer kon bestellen. Maar het bedrijf waar ik die connectie mee had, is helaas failliet gegaan en daarom moest ik op zoek naar een ander. In mijn omgeving dacht ik er snel een te vinden, maar daar had ik ook veel pech. Dus ging ik verder zoeken op het internet en daar kwamen verschillende soorten grootformaat printers aanbod. Hierdoor wist ik niet welke soort ik precies wilde hebben. Gelukkig zag ik een bedrijf op het internet die vele soorten printers verkocht maar ook goed advies gaf hierover. Dat bedrijf was Repromat en ik ging naar hun showroom toe om meer informatie te krijgen over printers en hun advies.

Repromat wist precies wat we wilden

Op de dag dat ik hun showroom binnen kwam, was ik best verbaasd. Er stonden grote printers en scanners gepresenteerd die je als klant kon uittesten. Een vriendelijke medewerker liep naar mij toe om te vragen of ik iets specifieks aan het zoeken was. Ik legde mijn situatie uit en hij wist precies wat ik nodig had. Hij liet mij een printer zien en het was alles wat ik naar zocht! We hebben nu een paar maanden de printer in onze workshop staan en het is echt een geweldige toevoeging.

Bezoek de webshop!

Wilt u meer weten over verschillende soorten printers of scanners die Repromat aanbiedt? Of bent u benieuwd naar de diensten van hun? Bekijk dan gerust een de website van Repromat voor meer informatie, of kom eens lang in de showroom waar verschillende apparaten opgezet staan en die u gratis kan uitproberen.