Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een huisdierenverzekering afsluiten?

Wist U dat de kosten van de dierenarts de afgelopen jaren met ruim 18 % zijn gestegen? Het financiële risico van een operatie aan een pootje of een heup bij een dier, waarbij de kosten kunnen oplopen tot 3000 euro, is af te dekken door het afsluiten van een huisdierverzekering. Tegenwoordig verzekeren we al onze dierbare bezittingen om niet onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Bij dierbare bezittingen horen uiteraard ook uw huisdieren.  Tegenwoordig zijn dieren al snel een onderdeel van het gezin die u wilt beschermen tegen vervelende situaties. Een operatie bij de dierenarts kan ook hoge kosten met zich mee brengen en aardig in de kosten kan lopen. Voor dit soort situaties wilt u natuurlijk een goede maar ook goedkope dierenverzekering.

Niet iedereen is even enthousiast over dierenverzekeringen en beschouwen het als geen nuttige verzekering. In de eerste periode dat u een jong dier heeft een kitten of een puppy zijn de dieren ook nog relatief gezond. Maar naarmate uw dieren ouder worden kunnen ze verschillende kwaaltjes krijgen die hoge medische kosten met zich kunnen meebrengen.  Hiervoor is een dierenverzekering dus uiterst nuttig zodat u niet opeens een dure rekening gepresenteerd krijgt die wel kan oplopen tot duizenden euro´s. De verschillende verzekeraars maken onderscheid tussen uw huisdieren, er bestaan vaak verschillende pakketten voor uw hond, kat, konijn of paard.

Dierenverzekering Vergelijken

Uw kunt de verschillende dieren verzekeringen het best vergelijken. Elke verzekeraars biedt bijna een basis pakket en uitgebreidere extra’s. U zult dus een overweging moeten maken met wat u nodig denkt te hebben en de kosten die u hier aan kwijt wilt zijn. Heeft u een ervaring met een dierenverzekering aanbieder, vermeld deze dan graag hieronder!

Ohra Dierenverzekering – € 9,46
– Neckermann Dierenverzekering – € 8,42
– Proteq Dierenverzekering – € 12,15
– Petplan dierenverzekering – € 8,22

Een huisdierenverzekering verzekerd u tegen de onverwachte medische kosten van het hebben van een huisdier zoals een hond of een kat. Denk hierbij aan ziekte, een aanrijding of erfelijke ziekten. Uitgebreide dekking zonder kleine lettertjes en uitsluitingen. Gemakkelijk vanachter uw computer online uw huisdierenverzekering regelen. Unieke service die een goede zorg voor uw hond of kat regelt.

Waarom een huisdierverzekering afsluiten?

Voor veel mensen is hun hond of kat meer dan alleen een dier; het is hun trouwe makker in voor- en tegenspoed. En waarom zou je daarvoor minder goed zorgen dan een ander mens? Uw poes of hond kon ook vervelende dingen overkomen zoals ziekte of een aanrijding. En dan wilt u dat alles goed geregeld wordt en dat alle financiële sores u uit handen worden genomen. Voor dergelijke zaken kan een huisdierenverzekering uitkomst bieden. Bij sommige verzekeraars wordt altijd, bij elke behandeling, een eigen bijdrage gevraagd! Dit kan een vast bedrag zijn maar ook een percentage van de kosten. Vraag nu online een offerte aan voor uw huisdierenverzekering en binnen 24 uur helpen wij u!

Wat is verzekerd?
Afhankelijk van welke dekking u kiest zijn meestal de volgende zaken verzekerd:
– geneesmiddelen toegestaan volgens de diergeneesmiddelenwet
– narcose
– röntgenfoto’s
– echografie
– kosten van een dierenarts in Nederland
– kosten van een specialist in Nederland
– laboratoriumonderzoek
– verbandmiddelen, prothesen, implantaten, sonde voeding
– opname en verblijf in een dierenkliniek
– alle noodzakelijke operaties, afhankelijk van de gekozen dekking
– euthanasie
– gebitssanering op medische indicatie

Wat is niet verzekerd?
– Preventieve behandelingen zoals vlooien- en wormenmiddelen en inentingen
– Diagnose en behandeling van alle aandoeningen aan heupen en ellebogen bij honden, ongeacht de aanleiding.