Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Kundig advies van Repromat

Repromat was een bedrijf waar wij erg veel aan hebben gehad. Wij zijn erg tevreden met hen en daarom vertellen wij u graag waarom wij zo tevreden met hen waren. In de afgelopen jaren hebben wij al vaak een poging gedaan om een grootformaat printer te vinden. Helaas lukte ons dit keer op keer niet en daardoor hebben wij steeds gebruik gemaakt van alternatieven. Op een gegeven moment merkten wij binnen ons bedrijf dat dit heel onhandig werd en dat wij echt een grootformaat printer moesten gaan vinden. Hierdoor zijn wij in een soort wanhoopspoging nog een keer gestart met het zoeken van zo’n printer. Deze keer was onze zoektocht echter wel een succes en zo zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij Repromat. Een keuze waar wij erg blij mee zijn en waar wij tot op de dag van vandaag geen moment spijt van hebben gehad.

Repromat is gespecialiseerd in veel verschillende printers

Repromat is een bedrijf dat gespecialiseerd is in veel verschillende soorten printers die op veel andere plekken niet tot nauwelijks beschikbaar zijn. Hierdoor zijn zij wat ons betreft erg fijn als het gaat om het vinden van specialistische printers. Wij hebben erg veel aan hun kunde gehad en zij zijn dan ook zeker bereid die te delen. Toen wij er namelijk even niet uitkwamen, besloten wij om Repromat om hulp te vragen. Dit verliep allemaal erg goed en wij werden voorzien van eerlijk en deskundig advies. Met dit advies konden wij dan ook echt verder en daardoor hebben wij al snel concrete stappen kunnen zetten richting de aanschaf van de printer waar wij al die tijd al naar op zoek waren. Repromat heeft ons erg geholpen en hier zijn wij hen dan ook zeer dankbaar voor.

Zeer veel kennis

Wij raden Repromat echt aan anderen aan. Dit komt doordat zij zeer kundig te werk gaan en goed weten welke printers goed zijn en wat de verschillende voor- en nadelen van deze printers zijn. In de toekomst hopen wij zeker weer gebruik van hen te mogen maken en tot die tijd zullen wij de positieve verhalen over Repromat zeker ook aan anderen vertellen!