Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Oost west op de camping best

Ieder jaar is het weer zover. De volledige Nederlandse bevolking verplaatst zich voor een weekje of twee naar de Franse met alle comfortabele gevolgen van dien.

Maar om die gevolgen zo veel mogelijk in te perken komen er mobiele comfortabele alternatieven voor die we thuis gewend zijn dagelijks bij.

Denk aan de caravans of campers met verwarming maar ook gewoon draadloos internet en bluetooth altijd en overal.

En een absolute must is dan ook de kabel tv. Al is een kabel van 1000 kilometer naar de Franse Ardennen leggen wel erg lastig. Daarom zijn er steeds meer schotels op de daken van de caravans campers en zelfs tenten te zien. Je zou het niet verwachten. Kamperen wordt toch juist gedaan om even terug te keren naar de kern van het bestaan. Naar de put lopen voor water en je eten op een vuurtje (gaspitje) koken. Maar toch is er aan tv geen genoeg en willen mensen altijd in verbinding staan met wat er zich in de wereld afspeelt. En daar wordt uiteraard op in gespeeld. En terecht. Want waar vraag is daar moet aanbod komen. En waar de vraag er nog niet is moet er meer aanbod komen. Denk dan bijvoorbeeld aan camping tv. Een lokale omroep per camping die het nieuws bijhoudt en uitzend per schotel naar iedereen die dat wil. Een uitkomst voor mensen die niet zo goed ter been meer zijn maar toch willen weten wat er om hen heen gebeurt. Ook zorgt de camping tv voor een uitkomst voor mensen die nog een baan in de wereld van omroepen zochten. Vaak worden zelfs buitenlandse toeristen ingeschakeld om hiervoor mee te draaien omdat dat aansprekender en aantrekkelijker overkomt dan een lokale presentator die al vaak te zien valt op de tv of op het steeds populairder wordende internet.

http://www.deschotelshop.nl