Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Vermindering van rimpels

Ouderdom komt met wijsheid, aldus het gezegde. Helaas vertelt het gezegde je er niet bij dat bij ouderdom, ook rimpels horen. Onze huid wordt minder elastisch en vervalt in rimpels. Natuurlijk geven die rimpels ook uitdrukking aan het gezicht en zijn ze een teken van leven. Echter, willen sommige mensen alsnog graag van ontsierende rimpels afkomen en daarom is het goed om te weten dat dit heel goed mogelijk is. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te doen, zoals een liquid facelift. Met deze ingreep kun je rimpels verwijderen zonder operatie en dat is natuurlijk altijd een voordeel.

Men denkt bij het verjongen van het gezicht al gauw aan een totale facelift, waarbij het gezicht opgetrokken wordt in een operatie, hetgeen onder volledige narcose gebeurt en dus ook een volledige narcose behoeft. Voor veel mensen gaat dit net een stapje te ver. Gelukkig is het dus ook goed mogelijk om rimpels te verwijderen zonder dat daar een operatie aan te pas hoeft te komen en dit kan met een liquid facelift. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een aantal fillers die strategisch in het gezicht worden aangebracht. Hiermee krijgt het gezicht weer vorm en volume terug en zal de uitstraling direct weer een heel stuk jonger zijn. Die fillers worden ingebracht met dunne naalden en er komt dus geen naald aan te pas. Dat maakt natuurlijk ook dat je niet onder verdoving hoeft voor de behandeling en dat je dus ook veel sneller weer op de been bent en aan de slag kunt. Het is alleen belangrijk om het gezicht goed te koelen om zwellingen en eventuele blauwe plekken te voorkomen.

Het resultaat van de liquid facelift is tijdelijk, dit is zo’n 6 tot 12 maanden. Hierna kan gekozen worden om de behandeling te herhalen, maar dit hoeft niet per se.

 

http://www.faceland.nl