Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Waarom een serverkast kopen?

Een serverkast brengt vele voordelen met zich mee. Het is een belangrijke factor voor een stabiel en betrouwbaar IT netwerk. Bij utp-kabel.nl vindt u serverkasten van 10 en 19 inch. Deze bieden bescherming tegen vuil, oververhitting, diefstal en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast is het gemakkelijk alle apparatuur en kabels op één plek geïnstalleerd te hebben. Een andere naam voor serverkast is patchkast. Deze benaming is afkomstig van het Engelse woord patchen. Dit staat voor verbinding maken met het netwerk door UTP-kabels op een patchpaneel aan te sluiten. Op deze manier kan er dankzij een switch naar meerdere plekken een netwerk signaal gestuurd worden.

Serverkasten in diverse afmetingen

De belangrijkste factor bij het kiezen van de juiste serverkast is het goede formaat. Een serverkast is leverbaar in een 10 inch of 19 inch model. U kunt serverkasten onderverdelen in wandkasten, staande kasten of zelfs mini serverkasten. Wat het juiste formaat is voor uw situatie is afhankelijk van de grote van het netwerk. In een grote organisatie wordt dikwijls gekozen voor 19 inch serverkasten. Vanaf de werkplek naar de serverkast dient de UTP bekabeling niet meer dan 100 meter te zijn. Is de afstand langer dan kan signaalverlies een gevolg zijn. Bij utp-kabel.nl vindt u een groot aanbod serverkasten van diverse formaten. Zo weet u zeker dat er een geschikte serverkast voor u tussen zit. Daarnaast vindt u hier ook handige accessores zoals legborden, stekkerdozen, ventilatorsets, afsluitbare lades, kooimoeren en nog veel meer.

Een serverkast online bestellen

Overtuigd van de vele voordelen die een serverkast te bieden heeft en wilt u uw eigen serverkast kopen? Een bestelling plaatsen bij utp-kabel.nl is gemakkelijk. Dankzij de grote voorraad bent u verzekerd van een snelle levertijd. Bestellingen die voor 16:00 binnen zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. Vindt u het lastig een keuze te maken met alle mogelijkheden? Het team van utp-kabel.nl adviseert u graag. Meer weten? Breng een bezoek aan utp-kabel.nl.

http://www.ds-it.nl/