Greenfashionqueen
Image default
Banen en opleidingen

Binnen Biotech is gespecialiseerd recruitment nodig

Als bedrijf op de Life Sciences-markt kan het vinden van een kandidaat voor een openstaande vacature ingewikkeld zijn. Deze vacatures vragen vaak om iemand met specialistische kennis van het vak en een hbo- of wo-afgeronde opleiding. En deze personen zijn er nou eenmaal niet in overvloed. Wanneer je als bedrijf binnen de Food/Feed-, Chemie- of Farma/Biotech-branche iemand zoekt waarop je kunt vertrouwen en die een sterk aandeel in jouw bedrijf zal hebben, dan schakel je specialistische recruitment in. Om de speurtocht naar zo een kandidaat makkelijker te maken, zijn er de Biotech-recruitmentconsulenten van MY Recruitment.

Wat voor functies zijn er allemaal beschikbaar in deze branche?

Als bedrijf op de Life Sciences markt ga je samen met de Biotech-experts van MY Recruitment op zoek naar de geschikte professional. Zij helpen bij het vinden van kandidaten die kunnen passen binnen management- en specialistische functies op het gebied van:

  • Supply Chain
  • Operations- en Plant Management
  • Product Development
  • Customer Services
  • Procestechnologie

Maar er zijn nog veel meer taken beschikbaar. Voor het vinden van de juiste kandidaat met recruitment gebruiken de consulenten hun jarenlange ervaring op het gebied van Biotech en andere Life Sciences-branches. Vaak sta je bij deze zoektocht in contact met een consulent die zelf binnen deze branche heeft gewerkt en daardoor precies weet wat je nodig hebt.

Schakel deze specialist in en ga samen op speurtocht naar de geschikte match

De specialisten op het gebied van Biotech-recruitment gaan samen met jou op zoek naar de geschikte kandidaat voor jouw vacature. Zij doorlopen het sollicitatieproces met je en hebben, voordat er iemand aan je wordt voorgesteld, uitgebreide gesprekken met deze persoon. Voor het vinden van kandidaten zoekt MY Recruitment zowel in Nederland als in het buitenland. Ze zijn altijd actief bezig om nieuwe professionals te benaderen om zo de juiste persoon voor jouw bedrijf te vinden. Wanneer je besluit om met MY Recruitment op zoektocht te gaan, zul je zien dat het vinden van een nieuwe kandidaat nog nooit zo snel is gegaan.

 

https://www.my-recruitment.com/