Greenfashionqueen
Image default
Banen en opleidingen

Volg een storytelling-training van deze experts en raak anderen met jouw verhalen

Ben jij in het dagelijks leven veel bezig met praten? Werk je bijvoorbeeld als docent of in de klantenservice, en wil je jouw verhaal met overtuiging overbrengen op andere mensen? Of ben je werkzaam als ervaringsdeskundige en wil je vertellen over jouw fouten of vergissingen, om andere mensen te waarschuwen? In al deze gevallen kan een storytelling-training van De Monchy & Bakker uit Amsterdam heel waardevol zijn voor jou. In deze tweedaagse cursus leer je, hoe je mensen raakt met jouw verhaal. Verschillende verteltechnieken komen tijdens deze cursus aan bod. Je leert, welke ingrediënten een goed verhaal bevat. Je leert luisteren, maar vooral ook vertellen. In een groepje van maximaal acht deelnemers kun je optimaal oefenen met verschillende verhaalstructuren.

Vertel je verhaal op een overtuigende en meeslepende manier

Op de eerste dag ervaar je de kracht van het verhalen vertellen. Je leert meer over waarom we verhalen vertellen, en hoe je aandachtig luistert naar een verhaal. Aandachtig luisteren heeft namelijk een effect op jezelf en op de storyteller. Als je zelf op de eerste cursusdag al voorzichtig aan de slag gaat met vertellen, zul je dit effect al beleven. Het echte vertellen volgt echter op dag twee: dan ga je aan de slag met verschillende verhaalstructuren en verteltechnieken. Je optimaliseert je eigen verhaal. Het is niet alleen mogelijk om individueel deel te nemen aan een storytelling-cursus. De experts van De Monchy & Bakker kunnen ook een training op locatie geven, wanneer je bijvoorbeeld samen met je team aan de slag wilt gaan.

Bekijk de beschikbare cursusdata op de website van dit bedrijf

Wil jij jezelf opgeven voor een training storytelling, en leren hoe je mensen raakt met jouw verhalen? Bezoek dan de website van deze storytellingspecialist en bekijk de beschikbare cursusdata. Als je een vraag hebt, of als je een training op locatie wilt aanvragen, neem je gerust contact met een van de professionals van dit bedrijf op. Zij vertellen je graag meer over storytelling en de professionele tweedaagse training.

https://demonchyenbakker.nl/