Greenfashionqueen
Image default
Banen en opleidingen

Wilt u als 65-plusser aan de slag als productiemedewerker in Gelderland?

Wist u dat er veel vacatures zijn voor 65-plussers, en dat u bijvoorbeeld aan de slag kunt als productiemedewerker in Gelderland? Wanneer u de 65 bent gepasseerd, maar nog geen afscheid wilt nemen van de werkvloer, dan kunt u eens kijken naar het vacatureaanbod van een uitzendbureau voor senioren. De vacature voor een productiemedewerker in Gelderland is slechts een van de voorbeelden, want bijvoorbeeld bij Gelderland65plus uitzendbureau kunt u diverse vacatures vinden voor verschillende opleidingsniveaus. Al deze vacatures zijn speciaal gericht op 65-plussers en bieden een leuke nieuwe uitdaging voor als u weer aan het werk wilt. Het seniorenuitzendbureau bemiddelt tussen de werkgever en de werknemer en kunnen adviseren bij alle financiële en arbeidsrechtelijke kwesties waar u mee te maken krijgt als u weer aan het werk gaat als senior.

Wat zijn de voordelen als u als 65-plusser aan de slag gaat, bijvoorbeeld als productiemedewerker in Gelderland?

Wanneer u 65 of ouder bent en weer deel wilt gaan uitmaken van het arbeidsproces, brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat u een leuk extraatje kunt verdienen, want u hoeft na uw 65ste geen sociale premies meer te betalen en houdt dus netto veel meer over. U hoeft overigens ook geen rekening te houden met hoeveel u gaat bijverdienen, want de hoogte van uw loon heeft geen invloed op de hoogte van uw pensioen of uw AOW. En u kunt natuurlijk iets totaal anders gaan doen dan wat u eerder heeft gedaan, en weer nieuwe mensen ontmoeten wanneer u weer aan de slag gaat. 

Solliciteer nu als productiemedewerker in Gelderland of op een andere leuke vacature

Als u interesse heeft in een nieuwe uitdaging en bijvoorbeeld aan de slag wilt als productiemedewerker in Gelderland, neem dan contact op met het uitzendbureau voor senioren Gelderland65plus. Ook als u vragen over wat werken als 65-plusser allemaal inhoudt, dan kan het uitzendbureau voor senioren u daarmee helpen. 

https://gelderland65plus.nl/