Greenfashionqueen
Image default
Banen en opleidingen

Hoe kan Neuro Linguïstisch Programmeren misinformatie opheffen?

Neuro Linguïstisch Programmeren is een methodiek die gebruikt wordt om onbewuste gedachtepatronen, die aan de grondslag liggen van ongewenst gedrag en ontoereikende communicatie, bloot te leggen en te veranderen. We interpreteren de wereld om ons heen namelijk constant verkeerd doordat onze ervaringen worden beïnvloed door opgeslagen informatie. Neuro Linguïstisch Programmeren is effectief in het opheffen van die misinformatie. Kwalitatief hoogwaardige cursussen kunnen bij organisatieadviesbureau RaVisie worden gevolgd. Het bureau wordt gekenmerkt door zijn treffende manier van lesgeven en de hoeveelheid persoonlijke begeleiding.

Foutief opgeslagen informatie identificeren en omvormen

Misinformatie is feitelijk gefilterde informatie die in ons brein is opgeslagen. Soms is deze informatie gefilterd doordat je simpelweg niet alle details correct kon onthouden, maar soms is die filtering opgetreden door eerdere ervaringen. Intern opgeslagen informatie is dus vaak onjuist. Dit is heus niet altijd erg, maar wel wanneer het je belemmert lekker in je vel te zitten of goed met anderen te communiceren. Neuro Linguïstisch Programmeren betekent misinformatie identificeren en omvormen naar constructievere informatie.

Beperkingen in mogelijkheden omzetten

Wat je dus eigenlijk met NLP doet, zoals deze methodiek afgekort ook wel wordt genoemd, is het omzetten van beperkingen in mogelijkheden. NLP leert je hoe je middels taal en communicatie invloed kunt uitoefenen op onbewuste breinprocessen. Je kunt de methodiek zodoende gebruiken om je beter te voelen, maar ook om je communicatie met anderen te verbeteren. Ook kan NLP je helpen met het creëren en uitvoeren van strategieën die je werk makkelijker en effectiever maken.

Internationaal erkende opleidingen in NLP

NLP is dus niet alleen op persoonlijk, maar ook op professioneel vlak toepasbaar. Organisatieadviesbureau RaVisie biedt complete NLP opleidingen tot NLP Practitioner en NLP Master Practitioner die door werkenden met de meest uiteenlopende achtergronden kunnen worden gevolgd. Iedereen die met mensen werkt -of je nu coach, leraar, manager, verkoper of iets anders bent- kan eraan deelnemen. De cursussen van het adviesbureau zijn internationaal erkend.

https://ravisie.nl/