Greenfashionqueen
Image default
Banen en opleidingen

Heb je al gehoord van de Black Belt training van dit bedrijf nabij Amsterdam?

Misschien ken je het principe van een black belt in het karate. Het geeft aan dat je een specifiek niveau hebt bereikt en dat je gegroeid bent doorheen de verschillende lessen. De Black Belt training die je kan volgen bij L6Sigmacoach, niet zo ver van Amsterdam, volgt in vele opzichten datzelfde principe. Het bedrijf biedt trainingen aan die de structuur van je bedrijf helpen optimaliseren. Het is het ideale uitje met je collega’s of werknemers om efficiënter te gaan werken. Je wordt intensief begeleid door een coach die handige tips en tricks meegeeft die kunnen geïmplementeerd worden in het werkleven.

Voor iedereen die de werking van zijn zaak wil verbeteren

De Black Belt training kan gehouden worden in Hoofddorp, nabij Amsterdam, waar het bedrijf gevestigd is, maar er zijn nog meer opties. De trainingen worden ook op locatie gegeven, en dat over heel Nederland. Ze zorgen ervoor dat je als team beter leert samen te werken, wat de algemene werking van het bedrijf ten goede komt. Wie kan zich allemaal inschrijven voor zo’n Black Belt training van dit bedrijf nabij Amsterdam? In principe kan elke organisatie, kmo’s, multinationals enzovoort. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf, wordt er een training op maat samengesteld. Gedurende de training word je onderworpen aan verschillende uitdagingen, en krijg je heel wat bruikbare informatie mee die je later in de praktijk kan omzetten.

Schrijf je nu in voor deze innoverende training

Voorafgaand aan de Black Belt training, welke kan doorgaan in de buurt van Amsterdam of op een locatie naar keuze, worden ook eerst de Yellow en Green Belt training gegeven. Net zoals in het karate, is het de bedoeling dat je stap per stap het niveau opschroeft en je competenties meer en meer gaat ontwikkelen. Black Belt training in Amsterdam wint meer en meer aan populariteit, en hielp al heel wat bedrijf om de structuur van hun zaak naar een hoger niveau te brengen.

https://l6sigmacoach.nl/