Greenfashionqueen
Image default
Banen en opleidingen

Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Wil jij flexibel werken en als verkoopmedewerker aan de slag? Lees dan snel overigens!

Wat ga je doen?

Grotendeels verhandelen! Verhandelen van producten en services. op enthousiaste en unieke methode weet jij de consument actief aan te spreken en deze met jouw expertise te dienen in het vervaardiging van hun keuze. afgestemd op hun wensen en behoeften, voorzie jij hen van het beste raadgeving en laat jij de consument met een meer dan tevreden instinct naar huis gaan.

Onze zaak willen wij natuurlijk wel keurig en uitnodigend houden. Tezamen met jouw collega’s zorg je dan ook voor een geordende sectie en weet je de producten op creatieve manier te presenteren.

Ben jij de ideale kandidaat?

Bij jou staat vreugde in het werken voorop en je vindt het leuk om gedeelte te zijn van een team. jij :
– bent geïnteresseerd in elektronica en nieuwe gadgets. deze overgave deel je graag met onze klanten ;
– bent enthousiast, houdt van een uitdaging en bent leergierig ;
– streeft naar de voornaamst mogelijke klanttevredenheid!

Interesse?

Je werkt met jonge gemotiveerde collega ’s met korte oprichten en veel inherent aansprakelijkheid, waar medewerkers werd gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. behalve een fantastische werksfeer bieden wij : – een leuk traktement ;
– flexibele uren van 3 tot 12 uur óf 13 tot 32 uur per week;
– werken is bestaanbaar doordeweeks, in de avonden én het weekeinde ;
– mazzel op jouw fitnessabonnement ;
– aantrekkelijke personeelskorting!

Wie zijn wij?

Mediamarkt is marktleider op het regio van consumentenelektronica in Nederland. als team opbouw wij aan het blijven van dé multichannel speler met 50 vestigingen en een online webshop. hoe we dat doen? door onze klanten op één te zetten. altijd. door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. wij opbouw een partijtje voor en met onze klanten. wij geloven dat alles kan als je zelf handeling onderneemt. werken bij mediamarkt betekent : met vreugde wensen zegevieren! Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting fraude werkwijze kleinhandel is divisie van de sollicitatieprocedure.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteer-naar.html